7 Öğretmen ŞEHİT. Kar tatili neden verilmez?

Kodla Büyü

muhalif44

Site Gezgini
http://www.memurlar.net/haber/438539/
mülki ve idari amirler neden?
eğitim-öğretime ara VERMEMEK yarışına girdiler.
Sadece Malatya'da şehit sayımız 7 oldu.
Aklıma pis sorular geliyor.
"EK DERSİMİZ KESİLMEDİĞİ" için mi?
ek dersimiz kesilseydi ÖĞRETMENLERİMİZ ŞEHİT olmayacaklardı.
Allah Rahmet eylesin.
yorumlarınızı bekliyorum. belki okuyan mülki ve idari amirler vardır. Vicdanlarına seslenmekte fayda var.

Hiç kimse mülki amire aferin eğitim-öğretime ara vermemişsin, eğitim devam etmiş demez ama Allah korusun bir kaza olduğu zaman neden tatil yapmadın diye sorar. İnşşallah bunun hesabı sorulur.

zzeytinci' Alıntı:
Hiç kimse mülki amire aferin eğitim-öğretime ara vermemişsin, eğitim devam etmiş demez ama Allah korusun bir kaza olduğu zaman neden tatil yapmadın diye sorar. İnşşallah bunun hesabı sorulur.
Şiddetli kış şartlarına rağmen eğitim-öğretime ara vermeme yarışına giren ve kar tatilini gerçekten eğitim-öğretim aksayacakmış gibi halka lanse eden mülki ve idari amirleri vicdanları ile başbaşa bırakmakta fayda görüyorum.

:( çok büyük bi acı.bi okuldan birsürü öğretmen.Makamları şehit mejaknları cennet olsun

Allah rahmet eylesin kardeşlerimize malesef kraldan daha kralcı valiler, kaymakamlar yönetir oldu şehirlerimizi...

Allah rahmet eylesin. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Çok üzücüdür ki öğretmenini düşünmeyen bir topluma dönüştürüldük :cry:

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar diliyorum.
İnsana verdiğimiz değer önceliğimiz olmadığı sürece, bu türden haberleri (maalesef ki) her zaman üzüntüyle okumaya devam edeceğiz gibi.

Çocuklarımız okula bir gün, iki gün fazla gidince alim olmazlar. Bunu anlayın büyükler!

Şu eğitim sistemiyle çocuklara değil 3 gün, 3 yıl daha fazladan eğitim versen pek bir fark olmaz. Sanki cebinden veriyormuş gibi tatil vermeyip millete kahraman gözükecek pz...klere lanet olsun!

Allah ölenlere rahmet eylesin.

geçen sene rampadan aşağı kaydık araba gömüldü kara.kar tipi şeklinde 1saat kaldık, 1saatte de arabayı çıkardık 2saatte de eve ulaşmıştık.Allah rahmet eylesin.bizi de karda,sisde idare eden olmadi

yataylimit' Alıntı:
Şu eğitim sistemiyle çocuklara değil 3 gün, 3 yıl daha fazladan eğitim versen pek bir fark olmaz. Sanki cebinden veriyormuş gibi tatil vermeyip millete kahraman gözükecek pz...klere lanet olsun!

Allah ölenlere rahmet eylesin.
:scared:

Allah rahmet eylesin. Benim yaşadığım yere kar yağmaz. Ama 2 gündür elektrik yok, soba yok. Klima var ama elektrik olmayınca da işe yaramıyor. Hava 3 derece. 2 gündür donuyoruz. Allah karda zorluk yaşayanlara kolaylıklar versin diyorum...

Bence ego yarışında oldukları için kar tatili vermiyorlar. Bir de aferin kapmak için.

15 cm kar -13 derece soğuk eğitim öğretime devam. Görevini layıkıyla yapamayan vali ve milli eğitim müdürü.. Sonuç işte tamda bu.. 5 öğretmen şehit..
Sendikalar nerede??? Tepki nerede? Kimin umurunda? Ateş düştüğü yeri yaktı.. Bu günün Öğretmenleri olarak her şeyi haketmiyor muyuz arkadaşlar? Cenaze törenine dahi katılamıyoruz.. Sevk dahi alınca ek ders ücreti kesilen arkadaşlarım 3 kuruş maaşla ev geçindiriyorlar.. Diyecek tek bir söz yok.. Allah rahmet eylesin..

adıyaman da da 2 gun once kaza olmustu.. buzlu yolda ogretmenlerı tasıyan seris minibusu ucuuma yuvarlanmıs ve 23 yasında din kulturu ogretmenı hayatını kaybetmişti. 7 ogretmende yaralıydı.

bu yolda malatyaya giden yol.. yani buzlu ve karlı.. zaten arac buzda kaymıs ve ucurmua yuvarlanmıs.. ogretmenler 52 km yol gideceklerdi.. daha 7. km sinde ucuruma gittilerki.. yolun en duzgun kısımlarıydı...

sonra ogretmen ne iş yapıoyr diyorlaR.

BU ARADA YARALI OGRETMENLERDEN, birisini daha kaybettik..

Allah rahmet eylesin... yararlılarada acil şifalar diliyorum.

BU ARADA YARALI OGRETMENLERDEN, birisini daha kaybettik..

Allah rahmet eylesin... yararlılarada acil şifalar diliyorum.
Malatya Valisi Vasip Şahin, kazadan yaklaşık 4 saat sonra, 21.40 sıralarında twitterdaki mesajıyla takipçilerine “kazada 6 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı” bilgisini paylaştı.
twitter olmassaydı halimiz ne olurdu?

öğretmeni düşünen kim umurlarında mı onların. şimdi yeni atama yapacaklar ya +7 eklerler kontenjana bide hava atarlar şu kadar atama yaptık diye. öğretmene eziyet etmekten zevk alıyorlar galiba. allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun

maalesef başımızdakiler idareci değil mevzuatçı olunca bu olaylar yaşanıyor.Halktan toplumdan uzak sadece imza görevini öğrenmiş girişken ve düşünen halkın sorunlarını bilmeyen bürokratlar bir yerde baş olursa toplumun bu sıkıntıları yaşaması kaçınılmaz.

Geri