7.65 TL'ye 2+1 hoparlör

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan netame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

netame

Süper Üye
Süper Üye
Hepsiburada fiyatta yanlışlık yapmış olabilir, ama yapmamışsa ihtiyacı olan için, kargosuna falan da bakınız uyarsa fiyat gayet iyi

http://www.hepsiburada.com/Liste/mikado ... goryId=256

Bilgisayar_1195837.jpg

Okula lazımdı ben sipariş verdim 16.5 oldu toplamda. Bakalım ne çıkacak arkasından. Yarın uyanırlar ararlar kesin :)

boyutları da yazılmışş biraz ufak galiba ama 28 w sa 2 li hoparlorden iidir...

bu markanın daha büyük sistemlerini test etmiştim ve fiyatına göre süper bulmuştum. ama hoparlör alırken böyle bakarak almak yanıltabilir. bence deneyerek alın 10 lira fazla verin.

Vay be alasım geldii. Kargo ücretini kilitliyorlar güzelce ama herşeye rağmen 28 W 18 TL :D Bence fiyat hatalı.

satışa kapattılar herhalde; açılmıyor diğer ürünlerle kıyaslanamıyor.

Göndermezler muhtemelen, tedarik sürecinde der durur, en sonunda arayıp temin edemiyoruz deyip para iadesi yaparlar. Hepsiburada kadar çakal firmamı var.

nht268' Alıntı:
Göndermezler muhtemelen, tedarik sürecinde der durur, en sonunda arayıp temin edemiyoruz deyip para iadesi yaparlar. Hepsiburada kadar çakal firmamı var.
aynen hocam, öyle oldu nitekim :? tahmin ettiğimiz için şaşırmadık, kimse kaçırdım diye üzülmesin :)

bende aldım dün burada gördüm :D şimdi tedarik sürecinde yazıyor bakalım hayırlısı...

ilahi arkadaşlar. hata olduğunu ve göndermeyeceklerini bile bile bi de para kaptırmışsınız. Ayıkla pirincin taşını.

mfk' Alıntı:
ilahi arkadaşlar. hata olduğunu ve göndermeyeceklerini bile bile bi de para kaptırmışsınız. Ayıkla pirincin taşını.

bişi olmaz hocam 2005den beri alışveriş yapıyorum hbdan, hiç olmadı aradıklarında iyi bir söylenir rahatlarım :))

ürünü değiştir deyince tekrar ödeme yapmamı isteyecek yoksa o fiyattan mi verecek acaba?

Geri