7 inch ips li tablet önerisi

Kodla Büyü

nosTRa

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaslar 7 inch ips özelliği olan tablet almak istiyorum öncelikle aramızda kullanan var mı? Yurtdışından siparis veren var mı ya da model önerecek olan ?

Re: 7 inch ips li tablet önerisi

nosTRa' Alıntı:
Arkadaslar 7 inch ips özelliği olan tablet almak istiyorum öncelikle aramızda kullanan var mı? Yurtdışından siparis veren var mı ya da model önerecek olan ?

Hocam merhaba;

Aslına bakarsanız benimde aklımda hep vardır tablet ama, gözlerimde daha $ işaretini göremediğimden daha halen alabilmiş değilim. aklımdaki cihaz da hep samsung tab2 dir.

Şimdi size öneri kısmına gelirsek eğer, yurtdışından alacaksanız tableti ve telefon ve / veya 3g band özelliği de kullancaksanız sorun yaşayabilirsiniz. Cihazı kim kaydeder nerede işlem yaptırılır araştırmanız gerekir. İşin içinde sadece wifi ile almak var ise zaten sorun olmaz. Bunu dışında yurt dışından gelen ürünlerde, gümrük vergisi alınabiliyor bilginiz olsun. Amazonda gayet güzel cihazla var bakabilirsiniz.
- Ürünü seçerken işlemcinin dual ARM 1,2 + olmasına dikkat edin
- 1GB veya + ram olmasına dikkat edin
- Geçenlerde yurtdışından bir cihaz geldi elimize ( Cube 7" 1 GB, 1.4 GHZ, IPS) ekranında iki tane ölü piksel vardı. Bu tarzda sorunlar olabilir.

Eğer cihazı yurt içinden alacaksanız yukarıda saydığım sorunları yaşamazsınız çünkü cihazı test ederek alma şansınız olur. Marka olarak da aslında bakarsanız fiyatı 300 altı olan ürünler E-pdf okuma cihazı üstü olanlar ise biraz daha performans sergileyebilen cihazlar diyebilirim kendi adıma. Yukarıda bahsettiğim samsungda ise IPS, 1 GHZ işlemci, 1 GB ram var. Eğer uluslararası anlaşması varsa yurtdışından alınabilir gibi sanki. . Bir kaç üründe karar verin ve sonrasında forumlarda dolaşın. Isınma, performans, video izleme de nasıl olduklarıyla ilgili yorumları inceleyin. Size şimdiden iyi alışverişler dilerim

Ainol novo 7 flame veya artes i708 hoşuma gitti ama ainol metal kasa ve 5mp kamera barındırıyor 3g özelliği istemiyorum ama gps olanlar da hos gibi özellik arttıkça fiyat da artıyor

E hhocam hali ile özellik fiyata yansır. Siz minimum özelliğinizi belirleyin önce sanırım bu kısmı atladınız gibi geldi bana. Kesin gereksinimler nedir ona bakın. Ondan sonra model seçin ve kendi aralarında kıyaslayın. Sonrasında da gidersiniz bir kaç mapazaya ekranlarını test edersiniz. Memnun kalırsanızda ürünü alırsınız. En mantıklısı da budur. ha 500 liralık üründen de çok bir şey beklemeyin onu size söyliyeyim. İyi alışverişler.

Arkadaşlar 250 TL civarı Tablet bakıyorum..
F/P ürünü önerecek olan varsa sevinirim

Şimdilik Bulduklarım
ARTES i709 --- 250-271 tl
Ainol Novo 7 Crystal 7'' --280-330 tl

Önerebileceğiniz başka tablet var mı?

Geri