7.sınıf on parmak konusu ile ilgili

Kodla Büyü

arslan_1905

Süper Üye
Süper Üye
ben on parmak programını çalışmalarını sağladım şimdide ufak bir sınav yapmayı düşünüyorum worde bir metin yazdırıp onun üzerinden puanlar vermek istiyorum benim sorum dakika da kaç kelime yazmış olmaları yeterli sonuç elde etmemi sağlar puanlama aşamasında lütfen yardım eder misiniz??

teşekkür ederim ama bir sınır belirlemem lazım bunun için yardımcı olur musunuz??

en hatasız olanı en yüksek varsayabilir diğerlerini ona göre puanlayabilirsiniz. veya tamamen hatasızı en yüksek puan sayıp hatalara göre puanlama yapabilirsiniz.

yalnız anlamadığım puanı ne yapacaksınız. zaten karneye bile girmiyor :)

10 parmak programında hedef 40 kelime/dakika

hızın yanında bir de doğruluğu ölçmek lazım

öğrencilerin ilgisini tutmak için bunu yapıyorum öğrenciler karnelerinde olmadığını bilmiyor notların:):)

arslan_1905' Alıntı:
öğrencilerin ilgisini tutmak için bunu yapıyorum öğrenciler karnelerinde olmadığını bilmiyor notların:):)

Hocam dönem sonunda öğrenciler karnelerinde bilişim teknolojileri dersinin notunun olmadığını görünce, veya başka birilerinden bunu öğrendikleri zaman zatalinize karşı bir güven eksikliği duyabilirler. Bu konuda bence öğrencilere notun karneye geçmeme gibi bir durumun olduğunu, "zaten önemli olan not değil, öğrenmek" gibi cümlelerle ifade etmeniz daha mantıklı. Yine de takdir sizin...

notun karneye gecmedıgını bılmeyen ogrencı var mı hala. on parmak ta benım zorla ısledıgım konulardan bırı. bende orta hızda okudum ve cocuklara yazdırdım. dogru yada yanlıs nasıl yazılmıssa kaydettırıp topladım. dıjıtal urun dosyalarına koydum.puanla ugrasmadım. cocuklarda korkmadı yanlıs yazmaktan dolayı dusuk not alacam dıye.

hocam puan vermeyin bence de. Onun yerine atletizm yarışmalarındaki gibi dakika saniye hesabı yapın. Her hatalı kelime için de süreye ekleme yapın. Herkesin bu şekilde hataları eklenmiş süresi oluştuğunda buna göre sınıfı sıralayabilirsiniz. 100 alan değil de sınıfta birinci olan, ikinci olan gibi bir sıralama daha hoş olabilir.

Geri