u_kukulkan' Alıntı:yanlış form dağıtıldığını görünce idare ile konuşup bilişim teknolojileri dersinin olduğu formu dağıttırdım. bizim okulda tüm yedinci sınıflar seçti dersimi
Sadece kendiniz için düşünmeyin hocam, yeni ders yeni norm demek. Dolayısıyla seçmeli derslerden seçilirse okulunuza yeni norm çıkmış olur ve yeni bir BT öğretmeni ihtiyacı doğar.senolak' Alıntı:Ders sayım 5 ve 6 larda sadece 32 olmuş. 7 lerde seçilirse millete verecekler seçmeli dersi. Labımı da kulansınlar istemiyorum açıkçası.
KöfteHoRr' Alıntı:Sadece kendiniz için düşünmeyin hocam, yeni ders yeni norm demek. Dolayısıyla seçmeli derslerden seçilirse okulunuza yeni norm çıkmış olur ve yeni bir BT öğretmeni ihtiyacı doğar.senolak' Alıntı:Ders sayım 5 ve 6 larda sadece 32 olmuş. 7 lerde seçilirse millete verecekler seçmeli dersi. Labımı da kulansınlar istemiyorum açıkçası.
KöfteHoRr' Alıntı:Sadece kendiniz için düşünmeyin hocam, yeni ders yeni norm demek. Dolayısıyla seçmeli derslerden seçilirse okulunuza yeni norm çıkmış olur ve yeni bir BT öğretmeni ihtiyacı doğar.senolak' Alıntı:Ders sayım 5 ve 6 larda sadece 32 olmuş. 7 lerde seçilirse millete verecekler seçmeli dersi. Labımı da kulansınlar istemiyorum açıkçası.
pinaraytas' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:Sadece kendiniz için düşünmeyin hocam, yeni ders yeni norm demek. Dolayısıyla seçmeli derslerden seçilirse okulunuza yeni norm çıkmış olur ve yeni bir BT öğretmeni ihtiyacı doğar.senolak' Alıntı:Ders sayım 5 ve 6 larda sadece 32 olmuş. 7 lerde seçilirse millete verecekler seçmeli dersi. Labımı da kulansınlar istemiyorum açıkçası.
bugün okulumdaki panoda 5-6-7-8 seçmeli gösterilmiş ..
geçen yıl zorunlu olan dersimiz, yine seçmeliye düşmüş ya dedim kendi kendime..
bu arada 2 saat mi olacak yine dersler bilgisi olan varmı.
müdür 1 saatten hesaplıyor da
Hangi mevzuatmış bu seçmeli derslere norm verilmez diyen hocam?esenordelarthe' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:Sadece kendiniz için düşünmeyin hocam, yeni ders yeni norm demek. Dolayısıyla seçmeli derslerden seçilirse okulunuza yeni norm çıkmış olur ve yeni bir BT öğretmeni ihtiyacı doğar.senolak' Alıntı:Ders sayım 5 ve 6 larda sadece 32 olmuş. 7 lerde seçilirse millete verecekler seçmeli dersi. Labımı da kulansınlar istemiyorum açıkçası.
çıkmaz. mevzuat gereği seçmeli derslere norm verilmez
En son norm için çıkan resmi yazıda seçmeli derslerinde norm hesaplamasında dikkate alınması şeklinde idiesenordelarthe' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:Sadece kendiniz için düşünmeyin hocam, yeni ders yeni norm demek. Dolayısıyla seçmeli derslerden seçilirse okulunuza yeni norm çıkmış olur ve yeni bir BT öğretmeni ihtiyacı doğar.senolak' Alıntı:Ders sayım 5 ve 6 larda sadece 32 olmuş. 7 lerde seçilirse millete verecekler seçmeli dersi. Labımı da kulansınlar istemiyorum açıkçası.
çıkmaz. mevzuat gereği seçmeli derslere norm verilmez
geçen sene 7 ve 8 lerde zorunlu seçmeli olduğu için geçen yıl seçilmek zorundaydı zaten bu yıl ise 7 lerde zorunlu seçmeli değil ama 8 lerde yine seçilmek zorunda.antipc' Alıntı:Bizim okulda geçen sene seçildi, forumlarda yoktu. 7 ve 8'lerde seçmeli olarak seçilmişti. Okul küçük, lab. yok. O ders zor geçiyordu benim için.
botecii00' Alıntı:geçen sene 7 ve 8 lerde zorunlu seçmeli olduğu için geçen yıl seçilmek zorundaydı zaten bu yıl ise 7 lerde zorunlu seçmeli değil ama 8 lerde yine seçilmek zorunda.antipc' Alıntı:Bizim okulda geçen sene seçildi, forumlarda yoktu. 7 ve 8'lerde seçmeli olarak seçilmişti. Okul küçük, lab. yok. O ders zor geçiyordu benim için.