7 ve 8 lerde BT zorunlu seçmeli mi?

Kodla Büyü

mfbakirci

Üye
Arkadaşlar tayinimin çıktığı okulda bt labda çalışan 2, 3 tane bilgisayar var ama sınıf mevcudu fazla.idare de zorunlu seçmeli diye 7 ve 8lere seçtiriyor bilgisayar dersini.Böyle bir zorunluluk var mı? bilgilendirirseniz sevinirim

Böyle bir zorunluluk yok, 7 ve 8 ler bu yıl idarenin belirlediği seçmeli dersi alırlar bu bir başka dersde olabilir

Bu yıl 7 ve 8 ler zaten kendileri ders seçmiyor,bu yıl 5 ve 6 lar kendi almak istedikleri seçmeli dersleri belirliyor 4+4+4 sistemine göre... Bu durum kademeli olarak önümüzdeki iki yılda 7 ve 8ler içinde bu şekilde olacak... Ancak bu yıl eski sisteme göre 7 ve 8 lerin seçmeli dersini idare belirliyor bildiğim kadarıyla.

Müdür yardımcımız geçen hafta şöyle dedi: "7 ve 8'ler seçmeli dersler formunu doldurdular, ne sectiler biz de bilmiyoruz henüz. Bize de supriz olacak."

arkadaşlar ben yükseklisans yapıyorum üniversite için günümün boşalması lazım ama idare 7 ve 8lere de seçtirmiş ve bana seçmek zorundalar diyor müdür üstelik labda çalışan bilgisayar yok.ben de zorunlu mu değil mi bilmediğim için bişey diyemedim :(

7 ve 8 lerde idare seçer. bana dedi ki bilgisayar seçelim mi. bende yok dedim. çünkü zaten 26 saat 5 ve 6 lardan dersim var.
o yuzden medya okuryazarlık seçtirdim

seçmekli hocam ..okulumda 8. lere seçilmemiş o da isabet olmuş.. 7. sınıflara 8 saat dersim var..

çok teşekkürler arkadaşlar, sırf 7 ve 8lere seçtirdikleri için yükseklisansıma gidemeyecektim, bunu öğrendiğim iyi oldu.peki çocuklar seçimlerini değiştirebilirler mi

Geri