7 ve 8 lerde ne anlatıyorsunuz?

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar müfredata göre mi anlatıyorsunuz? Ben biraz müfredattan bağımsız gidiyorum.7 lere sırası ile Word,Excel,Powerpoint anlatmayı düşünüyorum.
8 lere de benzer konuları işlemeyi düşünüyorum.Görüşleriniz neler?
Ayrıca hangi programı kullanmayı düşünüyorsunuz Web Tasarım ve Programlama için.

seçmeli kitaplardaki basamakları seçerek anlatıyoruz.hangi basamağı seçtiyseniz .......

benimkilerin seviyeleri çok düşük o yüzden 4 ve 5. basamakları seçtim

6 larda ilk önce plana göre yaptığım sunumu anlatıyorum daha sonra temel bilgisayar kullanımından bahsettim bilgisayarı açma,kapama klasör oluşturma,arka plan değişme vs
7 lerde Excel den başladım daha sonra Access sonra web tasarımı anlatacağım
8 lerde ise Word,Excel,Powerpoint Anlatmayı düşünüyorum yani programlamaya girmemek gibi bir niyetim var.Siz ne düşünüyorsunuz?

7 lere 7. basamak excel access internet sitesi giriş
8 lere 8. basamak geçen sene temel html kodlarını gösterip, dreamweaver ve photoshoptan bişeyler gösterip bırakmıştım word powerpoint excel tekrar yaptırdım bu yıl scratch anlatmayı düşünüyorum bir de microsoft smallbasic var 5 lere gösterdim 8 ler hayli hayli kavrar basit bir kullanımı var hocam

dirhem' Alıntı:
7 lere 7. basamak excel access internet sitesi giriş
8 lere 8. basamak geçen sene temel html kodlarını gösterip, dreamweaver ve photoshoptan bişeyler gösterip bırakmıştım word powerpoint excel tekrar yaptırdım bu yıl scratch anlatmayı düşünüyorum bir de microsoft smallbasic var 5 lere gösterdim 8 ler hayli hayli kavrar basit bir kullanımı var hocam

bu öğrenciler türkiyedemi :lol:

Ben öğretim programından sözel ağırlıklı 5 ve 6lara anlattığım konuların biraz ağırlaştırılmış halini anlatıyorum. Lab. yok malesef!

7 lerde 10 parmak, excel, access, html (geçen sene html anlatmıştım ve öğrenciler sevmişti)
8. sınıflarda dersi seçmedik. Ama geçen sene visual basic anlatmayı denedim. Maalesef çok fena reddettiler :)

Geri