7 ve 8. Sınıflar olayını bana bir anlatır mısınız?

Kodla Büyü

okanformula

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Şimdi çizelgede 7 ve 8. sınıflarda 2 saat seçmeli gözüküyor. Ancak bu seçmelilerin kademeli olarak uygulanacağı yazıyor. Yani seneye 7 ve 8'lerde 1 saat dersimiz var. Ancak 7 ve 8'lerin toplam ders saati 35 saat oldu. Eğer 35 saat ise bizim dersimizin 2 saat seçilmesi gerekmez mi? Yoksa 35 saat uygulaması da kademeli olarak yapılacak. Yani seneye 7 ve 8 ler 30 saat olarak mı devam edecek?

Hocam 7 ve 8 ler bu yıl eski 30 saatlik sistemde ders yapacaklar. Kademeli olarak bir sonraki yıl 7 ler ondan sonraki yıl da 8 ler 35 saat yapacak. Bizim ders 7-8 lerde önümüzdeki yıl eski usül öğretmenler kurulunda seçilecek.

fahrican' Alıntı:
Hocam 7 ve 8 ler bu yıl eski 30 saatlik sistemde ders yapacaklar. Kademeli olarak bir sonraki yıl 7 ler ondan sonraki yıl da 8 ler 35 saat yapacak. Bizim ders 7-8 lerde önümüzdeki yıl eski usül öğretmenler kurulunda seçilecek.
son nokta bu mu? 7 ve 8 lerde seçilirse kaç saat seçilecek. başka bir başlık daha vardı sanki de onu bulamadığım için tekrardan soruyorum tşkler

beyazgolge' Alıntı:
fahrican' Alıntı:
son nokta bu mu? 7 ve 8 lerde seçilirse kaç saat seçilecek. başka bir başlık daha vardı sanki de onu bulamadığım için tekrardan soruyorum tşkler
Hocam bu yıl için 7 ve 8 lerde eskiden olduğu gibi 1 er saat seçilebilecek. 5-6 larda 2 şer saat zorunlu olduğu için sıkıntı yok.

4+4+4 şu an için 5 ve 6 lara uygulanıyor. Gelecek 2 yılda 7 ve 8 lere de uygulandığında tüm sınıflar çizelgedeki gibi haftada 35 saat ders yapacaklar.

2014-2015 te 7 lerde 2 saat
2015-2016 dan itibaren ise 8 lerde de 2 saat seçilebilecek.

Ekli dosyalar

• izelge.JPG
    izelge.JPG
    127.6 KB · Görüntüleme: 630
yani eski sistemden 7. ve 8 1 er saat ders seçilecek...zorunlu ders olsa ne olurdu kafamız rahat olurdu.. müdürün ağız kokusunu çekmezdik. bu sene rahatız zorunlu olunca gıkları çıkamayacak..

Geri