arkadaşlar 5800 dan sıkıldım bunu satıp 700 lira civarında bir telefon arıyorum önerisi olan varmı acaba?
evet hocam forumlarda bu telefon çok karşıma çıkıyor alternatifler varmı acabayataylimit' Alıntı:http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-razr-xt910/productDetails.aspx?productId=telcepmotxt910&categoryId=371946
Bu fiyata bu özellikler yok. Arkadaşa aldık geçen hafta müthiş bir telefon.
avantajix nedir geri iade diyor ama sistem nasıl çalışıyordndd' Alıntı:avantajix.com a girmeyi unutma ordan git en azından üç kuruşunu kurtarmış olursun bu arada samsung lara bakabilirsin ram i yüksek olsun en çok ram sıkıntı çıkarıyor
aynen bende kullanıyorum androidden soğudum yeminlen bu telefon sayesindeSİRE' Alıntı:Samsung Wonder almayın ne alıyorsanız alın. Birkaç aydır kullanıyorum, çöpe atsam gözüme gelmez. Yükleme yapmamama rağmen donma çok fazla. Rehberi bile açarken çok bekletiyor. Hoparlörü de sıkıntı vermeye başladı. Benim şansım mı bilmiyorum da uzak durun bu telefondan. :x
egunay' Alıntı:bende hanıma s3 mini aldım. Ben memnunum hanım memnun değil. Gözü iphone da