700 TL civarı telefon tavsyesi?

Kodla Büyü

tomreader2010

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
arkadaşlar 5800 dan sıkıldım bunu satıp 700 lira civarında bir telefon arıyorum önerisi olan varmı acaba?

yataylimit' Alıntı:
http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-razr-xt910/productDetails.aspx?productId=telcepmotxt910&categoryId=371946

Bu fiyata bu özellikler yok. Arkadaşa aldık geçen hafta müthiş bir telefon.
evet hocam forumlarda bu telefon çok karşıma çıkıyor alternatifler varmı acaba

avantajix.com a girmeyi unutma ordan git en azından üç kuruşunu kurtarmış olursun bu arada samsung lara bakabilirsin ram i yüksek olsun en çok ram sıkıntı çıkarıyor

dndd' Alıntı:
avantajix.com a girmeyi unutma ordan git en azından üç kuruşunu kurtarmış olursun bu arada samsung lara bakabilirsin ram i yüksek olsun en çok ram sıkıntı çıkarıyor
avantajix nedir geri iade diyor ama sistem nasıl çalışıyor

orda hangi sitenin % nekadar iade edeceği yazıyor ör: hepsiburada %1,5 du sanırım ama suan duraklatılmış :)
önce avantajixe girip ordan alacağınız siteye tıklıyorsunuz ordan alıyorsunuz bi miktarını avantajixe gönderiyor site biriktiriyor 25 tl olunca hesabınıza yatıyor
ben genelde gittigidiyor sanalpazar dan alışveriş yaparım onlarda üye değil ama arada sırada hb hızlıal vs üyelerden aldıkça giriyorum bugün 25 tl aldım avantajixden :mrgreen:

Samsung Wonder almayın ne alıyorsanız alın. Birkaç aydır kullanıyorum, çöpe atsam gözüme gelmez. Yükleme yapmamama rağmen donma çok fazla. Rehberi bile açarken çok bekletiyor. Hoparlörü de sıkıntı vermeye başladı. Benim şansım mı bilmiyorum da uzak durun bu telefondan. :x

SİRE' Alıntı:
Samsung Wonder almayın ne alıyorsanız alın. Birkaç aydır kullanıyorum, çöpe atsam gözüme gelmez. Yükleme yapmamama rağmen donma çok fazla. Rehberi bile açarken çok bekletiyor. Hoparlörü de sıkıntı vermeye başladı. Benim şansım mı bilmiyorum da uzak durun bu telefondan. :x
aynen bende kullanıyorum androidden soğudum yeminlen bu telefon sayesinde

lg l9 da hakkında bilgisi olan yokmu acaba hocam s3 mini 2 arkadaşım aldı memnunlar ama aynısı olsun istemiyorum işin aslı

Geri