C
CosmoKRAMER
Misafir
========
Moderatör tarafında düzenlendi:
CosmoKRAMER' Alıntı:her formatör gibi idarecilerin bana yasattığı sıkınıtı bu sene de benim onlarla diyalogumu ksmemle doruk noktasına ulaştı. arkamdan iş çevirmeleri ve müdür varsayalım Osman Çınar kısaca O.Ç nin hakkımda görüş bildirmesi ve valiliğe gönderilen görüş yazısı sonucu görevlndirmem onaylanmadı. okulda ders yok 2 haftadır 6 saat gitgel dersleri de yaydılar tabi 5 güne O.Ç nin adamları işte........ama süpermiş okuldan uzak olmak kendim geldim.........tavsiye ederim
:+1:fantasio' Alıntı:CosmoKRAMER' Alıntı:her formatör gibi idarecilerin bana yasattığı sıkınıtı bu sene de benim onlarla diyalogumu ksmemle doruk noktasına ulaştı. arkamdan iş çevirmeleri ve müdür varsayalım Osman Çınar kısaca O.Ç nin hakkımda görüş bildirmesi ve valiliğe gönderilen görüş yazısı sonucu görevlndirmem onaylanmadı. okulda ders yok 2 haftadır 6 saat gitgel dersleri de yaydılar tabi 5 güne O.Ç nin adamları işte........ama süpermiş okuldan uzak olmak kendim geldim.........tavsiye ederim
Sen de O.Ç nin yanlışlarını kolla bir görüş yazısı da sen gönder.
Azdan az çoktan çok gider
:+1:fantasio' Alıntı:CosmoKRAMER' Alıntı:her formatör gibi idarecilerin bana yasattığı sıkınıtı bu sene de benim onlarla diyalogumu ksmemle doruk noktasına ulaştı. arkamdan iş çevirmeleri ve müdür varsayalım Osman Çınar kısaca O.Ç nin hakkımda görüş bildirmesi ve valiliğe gönderilen görüş yazısı sonucu görevlndirmem onaylanmadı. okulda ders yok 2 haftadır 6 saat gitgel dersleri de yaydılar tabi 5 güne O.Ç nin adamları işte........ama süpermiş okuldan uzak olmak kendim geldim.........tavsiye ederim
fantasio' Alıntı:CosmoKRAMER' Alıntı:her formatör gibi idarecilerin bana yasattığı sıkınıtı bu sene de benim onlarla diyalogumu ksmemle doruk noktasına ulaştı. arkamdan iş çevirmeleri ve müdür varsayalım Osman Çınar kısaca O.Ç nin hakkımda görüş bildirmesi ve valiliğe gönderilen görüş yazısı sonucu görevlndirmem onaylanmadı. okulda ders yok 2 haftadır 6 saat gitgel dersleri de yaydılar tabi 5 güne O.Ç nin adamları işte........ama süpermiş okuldan uzak olmak kendim geldim.........tavsiye ederim
aliogus' Alıntı:Bende 1 dönem bir kıl yumağı yüzünden formatör başvurusu yapmamıştım. 3 saat dersim vardı tek gün gittim diğer günlerde nasıl olduysa ders vermedi ilçe mem bende yattım. Sağolsunlar beni bankamatk memuru olmam için zorladılar Zeybek salsa tango body ne bulursam gittim ama güzel bir dönem olmuştu
CosmoKRAMER' Alıntı:bimerden gelen cevaba göre ben başvuru yapmamış gözüküyorum. görev almak isteyenlerin içinde adım yok... görüş bildirildiğinden de şüpheliyim görüş bildirilmesi için gerekçelerinin eğiteke yollanması gerekiyor...
mfk' Alıntı:ben de başta 8 saatim var formatör olamadım ek ders alamıyorum diye çok içerliyordum. 2 aydır bütün işlerime yetiştim. ek dersim olmasa da ek işlerle arayı kapattım bütün evimi de düzdüm fark ettim ki ben de mutluyum. Bizde o.ç yok. bizde s.s. var. Seve seve.. keşke hep böyle kalsa. günlük güncellenen bi web sitem nöbetim 4 güne yayılmış 8 saat ile çok mutluymuşum. bu arada trabzon da berbat oynuyor yahu