70mai Araç Kamerası Şişme Yaptı

Kodla Büyü

Kruvazör

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selamlar arkadaşlar mart ayında almış olduğum kameramın geçen gün kayıt yapmadığını fark ettim. Kamerayı incelediğimde resimdeki şiştiğini fark ettim. Sizin araçlarda da hiç böyle oldu mu? 70 Mai ' nini servisi ile ilgili bilgisi olan var mı? İnternetten bulamadım da şimdiden sağolun.
WhatsApp Image 2024-08-25 at 14.47.54 (1).jpeg

Güzel cihaza benziyor. Garibime giden servis ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım. Xiomi adı altında diyor ama xiomi böyle bir ürünümüz yok diyor.

2017 yılından beri kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı. 2 adet var biri önde biri arkada , 128er gb lık hafıza kartları var.bozulması için bekliyorum son çıkanını alcam ama bu gidişle alamayacağım
A119 kapasitörlü kolay kolay bir şey olmaz. Xiaomi hangi model bu.
Bataryası şişmiş.

Markası : 70mai
Model İsmi :Midrive D06
Servisi bulsam bir şeyler yapacağım ama onu da bulamadım.

yıllar önce bende araştırma yapınca kapasitörlü olanlarda bu gibi sorunlar yaşanmayacağını okuyunca kameramı hemen değiştirdim bende

Bende de bu model var, böyle bir durum yaşanmasın diye pil olmadığı için tercih etmiştim. İçini açmaya karar verirseniz fotoğrafını atar mısınız?

Bataryalı olan bütün modelller sıcak havalarda şişme riskine sahip. Bu yüzden sıcak bölgelerde viofo, ddpai gibi bataryasız kapasitörlü kameralar tercih edilmeli. Ben viofo A129 Duo plus kullanıyorum yıllardır. Memnunum.

at gitsin hocam al bir viofo sende. ömürlük olur dandik ürün almayın en az 10.000 tl yi gözden çıkarın araç kamerasında. Türkiyede yaşıyoruz başımıza heran bir vukuat gelebilir. Ben yolunu bulsam kaldırımda yürürken bile kameram olsun istiyorum en azından diyorum ki başıma birşey gelse veya kimvurduya gitsem en azından bir delil bulurlar. ucuz modellerin çekimleri de kötü hareket halinde şüpheli aracın plakasını tam göstermiyor birçoğu.

Son düzenleme:
Viofo A119 V3 Modelini biraz inceledim nasıl acaba kullanan var mı ? Olmazsa almaya çalışalım.

hocam ilk mesajımda linkledim, bendeki a119 7 yıllık model o wifisi yok wifi gerekli.
ben olsam bunu alırdım 2 kanal ön arka 4k çözürülük öndeki tertemiz, opsiyon olarakta ışık filtresi(CPL) gerekli diğerlerine gerek yok bence
wifi + 4k olması zorunlu bana göre

Son düzenleme:
Viofo A119 V3 Modelini biraz inceledim nasıl acaba kullanan var mı ? Olmazsa almaya çalışalım.
Viofo A229 Pro 2K duo modelini 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. Görüntü çok net önden ya da arkadan gelen aracın plakası rahatlıkla okunabiliyor. Gerekli kitlerini alırsanız park halinde bile kayda devam ediyor. Park halinde iken hareket algıladığında ya da her zaman araç darbe aldığında ya da sarsıldığında videoyu korumaya alıyor. Siz silmezseniz silinmiyor. Diğer bir artısı cihaza 5 Ghz bantta Wi-Fi ile kablosuz bağlanılabiliyor.

hocam 10.000 tl çok diyorsunuz , acaba aracınız çizildiğinde veya bir kaza durumunda karşı taraf yalan söylediğinde , veya mahkeme durumu oluştuğunda en basitinden bir avukat tutmak zorunda kaldığınızda , ve hele yaralamalı bir kaza olduğunda o para gene size çok gelecekmi? birde o taraftan hesap edin bence.

Merhabalar hocam,
Ben de aracım için araç kamerası almak istiyorum. Büyük ihtimalle viofo alacağım ama aklıma takılan 3 soru var.
1- Aracı sattığımda kamerayı araçtan sökmesi ve diğer araca takması kolay oluyor mu? Sonuçta yapışkan bantların özelliği gidiyor.
2- Aracımın arka camında film var. Takmada ve çıkartmada problem olur mu?
3- 7/24 kayıt için park modülü almak gerekiyor sanırım. Bunu da aracımıza monte ettiğimizde aracımızın garantisi gidiyormuş sanırım. Ayrıca akünün bitmesine de sebep olabiliyormuş.(Aracım 2022 corolla hybrid). 7/24 park etmesi için aracın garantisini bozmayacak şekilde önereceğiniz bir yöntem var mıdır?

Selamlar arkadaşlar mart ayında almış olduğum kameramın geçen gün kayıt yapmadığını fark ettim. Kamerayı incelediğimde resimdeki şiştiğini fark ettim. Sizin araçlarda da hiç böyle oldu mu? 70 Mai ' nini servisi ile ilgili bilgisi olan var mı? İnternetten bulamadım da şimdiden sağolun.Ekli dosyayı görüntüle 76738
Ben de bu markayı aracımda kullanıyorum. Konuyla ilgili Facebook'ta çok aktif bir grup var. Kameralarla ilgili hemen her konu kullanıcılar arasında konuşuluyor. Grubun adresi şu:
Araç ve Aksiyon Kamerası Kullanıcıları
https://www.facebook.com/groups/777299699065120/?_rdr
(Grupta yönetici değilim, ben de üyeyim.)

Merhabalar hocam,
Ben de aracım için araç kamerası almak istiyorum. Büyük ihtimalle viofo alacağım ama aklıma takılan 3 soru var.
1- Aracı sattığımda kamerayı araçtan sökmesi ve diğer araca takması kolay oluyor mu? Sonuçta yapışkan bantların özelliği gidiyor.
3- 7/24 kayıt için park modülü almak gerekiyor sanırım. Bunu da aracımıza monte ettiğimizde aracımızın garantisi gidiyormuş sanırım. Ayrıca akünün bitmesine de sebep olabiliyormuş.(Aracım 2022 corolla hybrid). 7/24 park etmesi için aracın garantisini bozmayacak şekilde önereceğiniz bir yöntem var mıdı

Merhaba Hocam
1- Montajını kendim yaptım bence sökmesi zor değil en fazla 30 dk sürer.
2- Cam filmi konusunda çok fazla teknik bilgim yok birşey diyemem.
3- Garanti konusunu servis ile bir görüşün en net bilgiyi oradan alırsınız. Park modülü akünün bitmesine sebep olmaz şöyleki park modülünün üzerinde 4 kadaeme var. 11.8V, 12V, 12.2V, 12,4V şeklinde aracınızın çalışması için aküde olması gereken minumum voltajı öğrenip o kademeye ayarlarsanız o voltaja geldiğinde kamera kaydını kapatıyor. Dolayısıyla doğru ayarı yaparsanız akünün bitmesi gibi birşey söz konusu olmaz. Racımın aküsü 5 yıllık ilk aküsü duruyor şu an üzerinde bir sorun yaşamadım şu ana kadar.

Garanti konusunda çok tereddüt yaşarsanız en son ihtimal çakmaklıktan kullanabilirsiniz o zamanda ortalıkta çok kablo oluyor pek kullanışlı değil.

Son düzenleme:
Merhabalar hocam,
3- 7/24 kayıt için park modülü almak gerekiyor sanırım. Bunu da aracımıza monte ettiğimizde aracımızın garantisi gidiyormuş sanırım. Ayrıca akünün bitmesine de sebep olabiliyormuş.(Aracım 2022 corolla hybrid). 7/24 park etmesi için aracın garantisini bozmayacak şekilde önereceğiniz bir yöntem var mıdır?
1. kamerayı cama yapıştırmıyoruz. asma aparatını çift taraflı bant ile yapıştırıyoruz sonra kamerayı asma aparatına takıyoruz. ben aldığımda yedek bant vardı kutunun içinde, elle sağlam asılınca çıkıyor asma aparatı. çıkartıp aynı ebatta çift taraflı bant ile başka araca monte edebilirsiniz. hadi çıkmadı veya üşendiniz bırakın aparat kalsın yenisini alıp kamerayı yine takabilirsiniz.
2. arka camda ısıtıcı olduğundan ben hiç film takmadım. ama takarsınız sadece çıkartırken filmle beraber gelir.
3. park modülünü hiç kullanmadım çünkü akü problemi olabilir sürekliliği olmaz gibi geldi.

Geri