Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mahalli hizmetiçi faailyet kapsamında 75 saatlik Temel Biilgisayar Kursu veren verecek olan arkadaşlar için gerekli dökümanları ekledim
Kolay gelsin....
teşekkürler bende ilk defa 75 saatlik bır kurs vericem ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim özellikle prosedür resmi evrak kısmını sanırım birde kurs sonunda sertifika verecekmişiz
Bende de 3 Haftalık Kurs Programı ve belgeleri var. Ek ders evrağından, sertifikaya, sınav sorularından listelere kadar herşey içinde. Bu da bulunsun derim. İyi çalışmalar..
ben de bu kursu 15 gün verdim arkadaşlar okulumda formatör öğretmenim kursiyerlerin saatlerinin uyuşmamasından dolayı mesai saatleri içinde kurs verdim başka bir okul bünyesinde ek dersleri yazdırırken bir problem çıkar mı acaba ek ders alan arkadaş varsa bu kurs kapsamında fikir verebilir mi
Görevlendirme yazısında görevli ve kursiyer öğretmenler kurs saatlerinde görevli izinlidirler yazıyor. Ama bizim kurs zaten 18-21:30 arasındaydı. İlçeye başvurup kurs saatlerini 16 ya aldırmıştık. Ne formatörlük ekdersinde ne da kursun ücretinde porblem yaşamadım. Tabi siz ilinizle ve okulunuzla görüşün derim. Farklılıklar gösterebilir..
arkadaşlar bir önceki sayfada bir arkadaş 19 gün olduğunu belirtmiş fakat 15 gün sürüyor kurs günde 5 saat , yani 18:00-23:00 arası olarak , orda hafta sonları hesaplandığı için 19 gündür ibare
ayrıca sormak istediğim ayrı bir konu var , bu sertifika için soruları biz hazırlayıp son gün mü yapıcaz sınavı bana gelen propramda son hafta ,12. gün sınav geektiği belirtiyor bu konuda bilgisi olan var mı?
Son gün değil ama 14. gün yapılıyor diye geçiyor programda. İçerik ve ekraklar http://hedb.meb.gov.tr/net/ adresinde de var ama o evrakların hepsi gerekli olmuyor ya da bizi ilgilendirmiyor. 15 günlük program ve gerekli evraklar yukarda mevcut. Ben de var olan evrakların gerekli olanlarını ve istenilenleri düzenleyerek oluşturdum onları. Başka da evrak istemediler. İyi çalışmalar..