8-10 tane şarkı için karaoke lazım??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan btrffd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

btrffd

Aktif Üye
Arkadaşlar merhabalar herkese, okulumuzda yapacağımız bir etkinlik için, Türkçe öğretmenimiz benden birkaç şarkının karaokesini istedi. Netten araştırdım o şarkıların karaokelerine rastlayamadım. Bunu başka hangi yollardan yapabiliriz. Bana yardımcı olacak bir arkadaşım var mıdır?

hocam şarkının kareokesinin oluşturmak zor. belki de imkansız. bazı programlar var ama verim almak imkansız gibi bir şey. size hangi şarkılar lazım acaba?

Şarkılar Şunlar olacak:
1-) Gelevera Deresi
2-) Aşkımdan Vazgeçme (LEman Sam)
3-) Sezenler Olmuş
4-) Delikanlım (Yıldız Tilbe)
5-) Deniz Gözlüm (Soner Arıca)
6-) Rüzgar (Leman Sam)
7-) Saçlarından Bir tel Aldım
8-) Dağlarına Dargınım
9-) Eksik (Mustafa Ceceli)
10-) Masum Değiliz (Sezen Aksu)
11-) Sevgi Emek ister (İlkay Akkaya)

Hocam teşekkür ederim yne de.. peki ne yapabiliriz. Bu ne kadar tuhaf bir iştir böyle yaw.

sanalomer' Alıntı:
https://www.youtube.com/watch?v=xcjFgveTgHE&list=PLF87DA8BE860EBEA9

saçlarından bir tel aldım orijinal karaokedir.

Hocam çok teşekkür ettim, Allah razı olsun. Diğerleri için yardımlarınızı bekliyorum. Artık bulabildğimiz kadarıyla..

Karaoke işi öyle el atmakla olacak iş değil hocam kusura bakmayın benden size hayır yok :D Hali hazırda bir sürü karaoke var nette onlardan seçin fazla uğraşmayın :D

hocam söz ve müzik ayırmak eğer çekimler ayrı kanaldan değilse mümkün değil. kanalları ayrıysa ayırabilirsinizki oda elinizdekilerde birdir ayrı değildir. o yüzden bencede olan karaokeleri kullanın.

Aşkımdan Vazgeçme (LEman Sam)
Sezenler Olmuş
Delikanlım (Yıldız Tilbe)
Deniz Gözlüm (Soner Arıca)
Rüzgar (Leman Sam)
Dağlarına Dargınım
Eksik (Mustafa Ceceli)
Masum Değiliz (Sezen Aksu)
Sevgi Emek ister (İlkay Akkaya)

bu şarkılardan herhangi biri ya da birkaçı da olabilir :(

Geri