8.30 -14.30 mesai saatimiz hayırlı olsun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vikvik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

vikvik

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ben bayan olarak çok memnunum çalışma saatimiz düzeldi şükürler olsun.arkadaşlar okudugunu anlayamayanlar var okudukça çıldırıyorum bu arkadaşlar lütfen anlasınlar 8-5 bitti artık.sonra bt sınıflarının kapatılması olayına döner!!! tüm okullar kapatıyor diyip bizim müdür de kapatalım dedi.1 saat içinde kısa bir araştırmayla tüm resmi yazıların çıktısını aldım. tabi resmi yazılar eşliğinde dilekçemden sonra havasını aldı.sonra filan okulun bt rehber öğretmeni 8-5 çalışıyor derler birde bunu anlatmak için ugraşmak zorunda kalmayalım Allah aşkına kendinizi ezdirmeyin

Hiç bir idareci buradaki yazılara bakarak, mevzuat ve yönetmelik dışına "resmi" olarak çıkamaz. Ancak sözlü olarak bazı dayatmalarda bulunma cürreti gösterebilir.

Ben bunları yazarken aslında benim idarecilerim çok iyi. Allah razı olsun. Ama anlayışsız idarecilerle çalışan meslektaşlarım da var.

Mevzuat ve yönetmelik dışında davranan idarecinin de sözüne uyma mecburiyeti kesinlikle yoktur. Fakat arada bir soğukluk olması da mümkündür.

Yani bakınız ne yaparsanız yapın, bölümümüzden kaynaklanan, diğer branşlarla adaletsiz bir şekilde fazla iş yükü her zaman karşımızda olacaktır.

hakikaten nerede yazıyo bu saat aralığı
sizde kendi kendinize çıkarmayında saat aralığını yarın bi sorup bakalım il veya ilçe mem ler ne anlıyor bu yazıdan zira onlar ne anlarsa - ki sizin anladığınızı anlayacaklarını hiç zannetmiyorum- ona göre davranırız

8. maddede yer alan BT rehberliği görevi eğitim-öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak, ............... ifadesine göre saat 15:00 da çıkmak yine hayal bence. Bu sene 4+4+4 eğitim sistemi ile başlayan seçmeli ders sistemi ile birlikte 5. sınıflar 36 saat ders yapmaya başladı ve 3 sene içerisinde ortaokulların tamamı 36-37 saat ders yapacaklar. Buda normal eğitim-öğretim yapan okullarda en erken saat 16:00 da eğitim-öğretimin bitmesi demektir.

yuca' Alıntı:
hakikaten nerede yazıyo bu saat aralığı
sizde kendi kendinize çıkarmayında saat aralığını yarın bi sorup bakalım il veya ilçe mem ler ne anlıyor bu yazıdan zira onlar ne anlarsa - ki sizin anladığınızı anlayacaklarını hiç zannetmiyorum- ona göre davranırız

hocam kimse bi yerden çıkarmıyo

Allah rızası için iki dakika okuyun zaten yazıyor.

ikili öğretimlerde iki bt rehberi görevlendirileceği, ikisinin çalışma saatlerinin çakışmayacağı.

Üzülüyorum okuduğunu anlayamayan öğretmen arkadaşları burada gördükçe içimden sa.......k diye bağırasım geliyor..
Eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde demekle hala anlayamayan arkadaşlarım kaşınmayın lütfen ikili eğitim yapanları da ne bir şekilde belirtmişler daha ne istiyorsunuz.

hocam kimse bi yerden çıkarmıyo

Allah rızası için iki dakika okuyun zaten yazıyor.

ikili öğretimlerde iki bt rehberi görevlendirileceği, ikisinin çalışma saatlerinin çakışmayacağı.

hocam yazıyı baştan sona 2 defa okudum. bu tartışmalardan önce ve sonra

8. maddede ki 2 ayrı öğretmen görevlendirilebilecektir ihtimal kelimesi varken hangi Allah ın kulu kalkıpta hele hele MEB te sana hocam sen öğlene kadar gel sonrasını biz hallederiz der.

onu da geçtim hangi okulda 2 tane bilişimci varki sabah ve öğle sonu olarak 2 görev ayrı ayrı verilsin. bu insan kaynakları yönetimine bile ters.

Üzülüyorum okuduğunu anlayamayan öğretmen arkadaşları burada gördükçe içimden sa.......k diye bağırasım geliyor..
Eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde demekle hala anlayamayan arkadaşlarım kaşınmayın lütfen ikili eğitim yapanları da ne bir şekilde belirtmişler daha ne istiyorsunuz.

hocam bizde anlatmaya çalışıyoruz ama üsluba dikkat ederek yaparsak daha güzel olur. hayır konuşmak iyidir. şuan anlamasalar bile görevlendirme talimatları verilince anlarlar.

vikvik' Alıntı:
ben bayan olarak çok memnunum çalışma saatimiz düzeldi şükürler olsun.arkadaşlar okudugunu anlayamayanlar var okudukça çıldırıyorum bu arkadaşlar lütfen anlasınlar 8-5 bitti artık.sonra bt sınıflarının kapatılması olayına döner!!! tüm okullar kapatıyor diyip bizim müdür de kapatalım dedi.1 saat içinde kısa bir araştırmayla tüm resmi yazıların çıktısını aldım. tabi resmi yazılar eşliğinde dilekçemden sonra havasını aldı.sonra filan okulun bt rehber öğretmeni 8-5 çalışıyor derler birde bunu anlatmak için ugraşmak zorunda kalmayalım Allah aşkına kendinizi ezdirmeyin
Hocam Bt Formatör Öğretmenlerin Çalışma saatlerinin 8-30--14-30 olduğunu yazan resmi yazı yada gellge nerde bana söylermisiniz.Yenimi çıktı haberim yok.varsa söyleyinde bizde bakalım lütfen.

eğitim öğretim saatleri diyor. tekli öğretim veren okullarda 5. sınıfların sekiz saat ders gördüğü gün var ve orneğin bizim okulda çıkış saatleri 16.20.

14.30 eski sisteme göre arkadaşlar. boşuna zil takıp oynamayın.

arkadaşlar yazıda 30 saat gibi bir ifade yok görev saati olarak. eğitim öğretim saatleri dediğine göre ders ne zaman biterse görevimiz o saatte biter. bu açık. 14:30 olayını nasıl çıkardınız anlamadım.

Bizim okulda eğitim öğretim 17:30 bitiyor. Başka bt rehber öğretmenin de okuluma görevlendirileceğini zannetmiyorum ilçemizde yeteri kadar formatör öğretmen yok geçtiğimiz senelerde formatörlere 2. okul görevi veriyorlardı. Bu durumda nasıl olur çalışma saatleri ?

ya ayzıda eğitim öğretim saati derken bir sınırı var 8 de başlayan bir okulda sen 7 de başlayamazsın yada 4 biterse 4 de bt rehberliği alamazsın diyor.30 saati nerden çıkarıyoruz el programına göre diyor yazıda. ayrıca bir okul düşünelim 8.30 başlyor ve 3 de biorsa başka bir okul 7 de başlayıp 4-5 de biterse ne olacak.biri 3 de okul bitti deyip gidebiliyor öbürü gidemiyor .böyle saçmalık olabilirmi oyüzden 30 saat diyoruz.

Yonetici ve ogretmenlerin ders ve ek ders saatlerine iliskin karar diye aratabilirseniz hocam. mevzuat gov trdeki yazinin en altinda zipli sekilde ogretmenlerin haftalik ders cizelgesi bulunmasi lazim.ben su an cepten baglandigim icin tam adres veremedim ama orda branscilarin 30 saatle yukumlu oldugunu gorebilirsiniz sanirim. İnceleyebilirsiniz isterseniz tabi

yuca adlı üye sorum sadece şu bilişim teknolojileri öğretmeni değilsin dimi?felaket tellalığı yapıyorsun burda.arkadaşlar siz nasıl öğretmensiniz tamam saat yazmıyor ama onuda siz anlayın şuan bir öğretmen en fazla 30 saat derse girer 30 saate göre planlamanı yap demişler neyini anlamadınız!!!

formator2324 mellifica branşınız nedir ??açıklarmısnız hala bu kadar açık şeyleri anlamadıgınıza göre sınıfçı olma ihtimaliniz yüksek

vikvik hocam sualinize aynen katılıyorum -

Saygıdeğer hocalarım neden ortalığı karıştırıp duruyorsunuz anlmam mümkün değil..
Sizleri ikna etmeye uğraşıyor millet sabahtan beri.
200 mesaj atıldıysa bu konuyla ilgili - rahat 100 tanesinde herkes aynı şeyi söylemiş - açıklamış - en sonunda moderatör başlık bile açmışken sizleri ve birkaç evhamlı arkadaşı ikna edemedik bir türlü . Ne diyeyim kalın okulda

hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar arada çekemeyenler illaki olacak.ben baya sıkılıyordum çalışma saatinden çok çektim hamileliğimde bile anlayış göstermediler tabiki sevinicem:)

Geri