8. Sınıf LGS Hazırlık Öneri!

Kodla Büyü

muhalif33

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, kızım 2026'da LGS'ye girecek. Yaza doğru gelecek seneki sınava hazırlanmaya başlayacak.

Bilhassa, daha önce çocukları sınava girmiş yada yeni girecek arkadaşlardan öneri istiyorum.
Rica etsem, 6 ders için sırayla çalışması gereken konu anlatımı, soru bankası ve deneme isimleri önerirmisiniz.

İlk etapta, 1 etkinlikli konu anlatımı ve pekiştirmek için 1 soru bankası önerirseniz iyi olur.

Ayrıca, tecrübeli arkadaşlardan sınav için farklı önerileri olan varsa paylaşırsa memnun oluruz.

Not: Dershane veya kursa göndermeyi düşünmüyoruz.

Son düzenleme:
Hocam bu dediğim dershane, kurs, online yardımcılardan bağımsız; sınavdan bir ay önce tüm konuların ve ünite sorularının bitmiş olması gerekiyor kesinlikle. Son 30 gün her gün olmasa da deneme çözülmeli. 45 gün kala hâlâ konularla uğraşılmamalı. Abartmamak için 30 dedim ama ne kadar erken o kadar iyi. Lisede olduğum için yayınevi bilmiyorum malesef yardımcı olamayacağım o konuda.

Bir kurs merkezinin denemelerine yazdır şimdiden, düzenli deneme sınavlarına girsin, hemen yazdır, kitap okusun bol bol ve türkçe paragraf çözdür, seneye de bu işi çok iyi yapan bir kurs varsa kursa gönder çok iyi bir kurs yoksa zaman kaybı sıradan bır kursa yazdırma, maddi durumun iyi ise bütün derslerden özel ders aldır, maddi durumun şöyle böyle ise 3 temel dersten özel ders aldır

Son düzenleme:
Bir kurs merkezinin denemelerine yazdır şimdiden, düzenli deneme sınavlarına girsin, hemen yazdır, kitap okusun bol bol ve türkçe paragraf çözdür, seneye de bu işi çok iyi yapan bir kurs varsa kursa gönder çok iyi bir kurs yoksa zaman kaybı sıradan bır kursa yazdırma, maddi durumun iyi ise bütün derslerden özel ders aldır, maddi durumun şöyle böyle ise 3 temel dersten özel ders aldır
5-6-7. sınıfta kendi başına çalışmak pek sorun olmadı. Ben ve eşim anlamadığı, takıldığı yerlerde yeterince yardımcı oluyoruz. Biz azaltmasını istesek de bol bol kitap okuyor. Okulu yeterince deneme yapmazsa, kurs denemelerine gönderebilirim. İlk etapra kursların zaman kaybı olduğunı düşünüyorum.

Kitap önerileri bekliyorum.

BBNET
Geri