8.sınıf seçmeli bilişim

Kodla Büyü

ahmet2525

Üye
arkadaşlar ben matematik öğretmeniyim,20014-2015 ıı.döneminde son iki ay, 8.sınıfların bilişim dersine girdim ancak not verileceğini bilmiyordum.şimdi not vermediğim için soruşturma açılmış.benzer bir durum yaşayan var mı? bir sonuç çıkar mı ?

İdareden hiç uyaran olmadı mı hocam? Ufak da olsa bir yaptırımı olabilir. Çünkü asli olarak yapmanız gereken bir şeyi yapmamışsınız. Ama olan olmuş. Siz önceden seçmeli dersler not ile değerlendirmiyordu ondan hata yapmışım falan dersiniz artık ne diyelim. Allah kolaylık versin.

genel anlamda seçmeli derslere not girin denildi ama ben 5.6.7 lerde girdim. bilişimin 8.sınıflarda seçmeli olduğunu bilmiyordum.kimse de uyarmadı not girmemişsiniz diye

Sayın Hocam,

Teog açıklandıktan sonra tüm illerde 8. sınıflarda seçmeli ders için not girmeyen öğretmenler uyarıldı. Tek tek arandı. Teog sonuçları bu yüzden tekrar hesaplandı.

Size ulaşan olmadı mı?

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

Teog açıklandıktan sonra tüm illerde 8. sınıflarda seçmeli ders için not girmeyen öğretmenler uyarıldı. Tek tek arandı. Teog sonuçları bu yüzden tekrar hesaplandı.

Size ulaşan olmadı mı?

Habib Ocak hocamın söylediği doğru. Böyle bir sıkıntı yaşanmıştı. Aslında öğretmenlerinde burada bir hatası yok. Çünkü yıllarca biz not vermedik 8' lere. Geçen senenin 8 leri 5+3 sisteminde olduğu için kimse de not vermemişti. Ancak okullar yazın aranarak durumların düzeltilmesi yapıldı. Sanırım okulunuza ulaşamadılar.

kimse aramadı arkadaşlar,ben notlarımı girerken tekrar tekrar kontrol ederim eksik sınıf kalmış mı diye.e okul da tanımlanmamıştı bile bana dersler

Geri