8. sınıf seçmeli ders notları girilmedi: TEOG'da yeni skanda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasan

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
bu haber bayatladı bre... Haber tarihi 7 temmuz değilde 20 haziran falan olsaydı olurdu..

Düşünce Eğitimi, Medya Okur yazarlığı, Bilişim Teknolojileri..

İşin kötü tarafı not girmeyenleren önemli bir çoğunluğu BT öğretmeni, %15-20 az değil...

Not girmesini gerektiğini bilmeyen, aciz öğretmenler ordusu.. ben okulda bir iki öğretmeni yeni not sistemini anlatmak için "niçin bir tane sözlü notu/ ders etkinliklere katılım notu veriyorsunuz, verin iki tane, çocukların ortaması birşeye benzesin diye espirili bir şekilde uyarırken bazı meslektaşlarımız daha not girmesini bilmiyor...

Yazdıklarımı eleştirenler olacaktır elbette ama not girmesi gerektiğini bilmeyen öğretmenlerle eğitim vermeye çalışıyoruz. Şeçmeli derslere not geldi diye zil takıp oynamış biri olarak, eski sitemdeki eleştilerinizi hatırlayın, bu meslektaşlara ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu işin sendikası, partisi, siyasi ve dini görüşü yok. Adam daha not girmesi gerektiği bilmiyor yahu..

Bazı arkadaşların kalpleri kırılmış olabilir ama kırılsın bir zahmet..

İdarecilere de laf atmayı unutmuşum,
Hadi öğretmenin yönetmelik, yönerge, ders veya okuldan bihaber, sen niye dikkat etmedin bre adam? Not çizelgelerini çıkartıp imzalatmayı biliyorsun, eksik notu olanları arayıp notları girmelerini istiyorsun, ..

Sonuç; notlar belli omadığı için okul idareleri bol bol 100 yazdı, hem de ders etkinliklere katılım olarak (başka bir okuldan kulaktan dolma bilgi), Milli eğitim şoruşturma açmış..

notlar tüm türkiyede pazar gecesi girildi hocam haa kim girdi orası meçul ama ortalamalar pazartesi tercih ekranları açıldığında yeniden hesaplanmıştı ki bakanlık konuyla alakalı aynı gün basın açıklaması yaptı malum siteler orayı takip etseler bunlar haber olmayacak

bizim ders için konuşuyorum, geçen dönem 8 lere not var diye yazdığımızda burada idareci olduğunu söyleyen bir zat olmaz öyle şey ben öğretmenime not girme dedim diye vik vik ötmüştü e bunlar gibi idareciler olursa bu sıkıntı olur. Ayrıca bu durumda yeni atanan deneyimsiz idarecilerinde katkısı büyük adam daha önce idarecilik yapmamış sırf sendikadan dolayı müdür olmuş büyük ihtimal öğretmenken de bize bt rehberliğinin nöbet tutmama ve full ekdersinden dolayı gıcık işin sonu olur böyle vıcık...

computing' Alıntı:
bizim ders için konuşuyorum, geçen dönem 8 lere not var diye yazdığımızda burada idareci olduğunu söyleyen bir zat olmaz öyle şey ben öğretmenime not girme dedim diye vik vik ötmüştü e bunlar gibi idareciler olursa bu sıkıntı olur. Ayrıca bu durumda yeni atanan deneyimsiz idarecilerinde katkısı büyük adam daha önce idarecilik yapmamış sırf sendikadan dolayı müdür olmuş büyük ihtimal öğretmenken de bize bt rehberliğinin nöbet tutmama ve full ekdersinden dolayı gıcık işin sonu olur böyle vıcık...
Yeni atanlar acemi tamam da tüm şuç onların mı?.. Kendi okulumda her şey zamanında yapıldı.

Öğretmen not girmesini bilmiyorsa şuç sendikaya kalıyor. İyi iş.. başka derdiniz yok mu? Not giremeyen öğretmenlerin hepsi sendikalı zaten..

hasan' Alıntı:
computing' Alıntı:
Yeni atanlar acemi tamam da tüm şuç onların mı?.. Kendi okulumda her şey zamanında yapıldı.

Öğretmen not girmesini bilmiyorsa şuç sendikaya kalıyor. İyi iş.. başka derdiniz yok mu? Not giremeyen öğretmenlerin hepsi sendikalı zaten..

Kardeşim o not girilmiyorsa o okulda suçlu idarecidir eğer idareci bunun kontrolünü yapamıyorsa o koltukta oturmasın zaten, malum sendikaya gelince yatacak yerleri yok çok kul hakkı yediler halen de devam ediyorlar.

Geri