8. sınıflar özgeçmiş hazırlamaya kalkarsa...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tqwert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tqwert

Aktif Üye
Geçen günlerde bir öğretmenimiz 8. sınıf öğrencilerinden üniversite mezunu olduklarını hayal etmelerini ve bir işe başvurabilmek için özgeçmiş (cv) hazırlamalarını istemiş. Bildiği bilgisayar programları kısmına öğrencilerden gelen cevaplardan bazıları şunlar olmuş:

Google
Avast Antivirüs
Facebook
MSN

:alkis:

Bizim üniversitedeki arkadaş 3. sınıfta özgeçmişinin Bildiği programlar bölümüne Nero yazmıştı.

ne demiş bir Türk düşünürü :) ÇoCuklarımız Okullara Bilgisayarı Bilerek Geliyorlar Zaten

bluenight21' Alıntı:
Bizim üniversitedeki arkadaş 3. sınıfta özgeçmişinin Bildiği programlar bölümüne Nero yazmıştı.

furkanhoca' Alıntı:
ne demiş bir Türk düşünürü :) ÇoCuklarımız Okullara Bilgisayarı Bilerek Geliyorlar Zaten

:) Hocam bence bunlar bizim çocuklardan daha komik :)
Gerçi belli olmaz 8.sınıflar üniversite mezunu olana kadar "Facebook Mühendisliği" adında bir meslek ortaya çıkabilir. Çocuk da CV'sine ilk sıraya yazar :)

furkanhoca' Alıntı:
Bu söz üzerine Racon kesilmiştir, olay bitmiştir, şimdi dağılın.. :+1: :mrgreen:

tqwert' Alıntı:
Geçen günlerde bir öğretmenimiz 8. sınıf öğrencilerinden üniversite mezunu olduklarını hayal etmelerini ve bir işe başvurabilmek için özgeçmiş (cv) hazırlamalarını istemiş. Bildiği bilgisayar programları kısmına öğrencilerden gelen cevaplardan bazıları şunlar olmuş:

Google
Avast Antivirüs
Facebook
MSN

:alkis:

avastı kullanabiliyorsa ne mutlu.

ben artık kendimde buluyorum hatayı. galiba ekrandaki radyasyon beynimde tahribat yaptı ve ben yanlış düşünüyorum.

Geri