8. sınıflara yazılı yapacak mıyız?

Kodla Büyü

jazemin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba. Bu sene seçmeli dersler de notla değerlendirilecek denildi biliyorsunuz. Ben 5-6 ve 8. sınıfların bilişim dersine giriyorum. 8. sınıflara yazılı yapacak mıyım diye sordum idareye, net bir şey söylemediler. Notla değerlendirilecekse yazılı yapmak gerekiyor. Sizler yaptınız mı? Ben BT Sınıfının rezilliğinden dolayı dersleri sınıfta işliyorum. 5 ve 6larda sözel ağırlıklı bir plan uygulayıp bilişim dersi işliyorum.Ama 8. sınıflarla TEOG için test çözüyoruz açıkçası. 8. sınıfların not olayı kafama takıldı, sizden fikir almak istedim.

Hocam ben yapmayacağız diye biliyorum. Kademeli geçişten 8. sınıflar yararlanmıyor. Zaten e-okula bakıldığında da not girişimiz görünmüyor.

ben müdür yardımcısı olarak söylüyorum hocam 8. sınıf seçmeli derslerinin tamamında da not verilecek uygulama ya da yazılı yapmak size kalmış çünkü e-okulda 8.sınıf seçmeli derslere öğretmen atadık ve not giriş aktif

Evet not girişi görünüyor fakat değerlendirme kriterlerine yönelik net bir durum yok. Yani ben kafama göre yazılı yapıp yapmayacağıma karar verebiliyor muyum acaba? Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Başka yorumlar da alırsak biraz daha netleşir sanırım

Arkadaslar not girisleri aktif dogru, fakat idareci arkadaslarin atladigi nokta secmeli derslerin sadece kanaat esti tabirle sozlu notlari aktif. Yazili bolumu pasif istesenizde giremiyorsunuz. O yuzden 7 ve 8 lerde sadece kanaat notu ve proje vsrsa proje notu verebiliyoruz. Durum buyken yazili sinav yapmak anlamsiz

arkadaşım ben 1 yazılı sınav 1 de uyguama sınavı yapacağım yazılıyı test seklinde hazırladıö isterseniz buraya atabilirim.

sizde nasıl not girişi aktif ya? biz de neden pasif? acaba siz seçmeli ders olarak BT ve Yazılım mı seçtiniz? yoksa sadece BT mi?

chrome da açtım sorun yok sınav bölümü açık tarih girilebiliyor ve sınav için not da verilebiliyor

bu 7 8 lere sınav girenler nasıl girdiklerini yazarlarsa idare mi giriyor nasıl oluyor ben bir türlü giremedim...

impetus23' Alıntı:
sizde nasıl not girişi aktif ya? biz de neden pasif? acaba siz seçmeli ders olarak BT ve Yazılım mı seçtiniz? yoksa sadece BT mi?

hocam okul idarecilerinize sorun onların seçmeli dersler listesinden bilişimi seçmesi, 8. sınıfları bilişime ataması ve ders öğretmeni olarak sizi bilişime ataması gerekir

esila63' Alıntı:
arkadaşım ben 1 yazılı sınav 1 de uyguama sınavı yapacağım yazılıyı test seklinde hazırladıö isterseniz buraya atabilirim.

hocam paylaşırsanız sınavı memnun oluruz.teşekkürler şimdiden...

Okulumda md. vekiliyim. Seçmeli derslerde "BT (1saat)" seçmiştim. Sınav tarihi vs. listelerinde görünmüyordu ders. Geçen gün biraz kurcaladım seçmeli ders belirleme ekranını. "BT ve yazılım ( 1 saat) " dersini seçtim. Öğrenci seçmeli ders belirleme sayfasından tum öğrencileri derse dahil ettim. Diğer dersi de kaldırdım seçmeli ders listesinden. Sonrasında sınav tarihi girebildim. Bu cuma sınav yapıcam bakalım. Sorun idareciye izah edilip düzeltilebilir sanırım.

ofkar' Alıntı:
impetus23' Alıntı:

hocam okul idarecilerinize sorun onların seçmeli dersler listesinden bilişimi seçmesi, 8. sınıfları bilişime ataması ve ders öğretmeni olarak sizi bilişime ataması gerekir

cevabınız için tşk ederim hocam, bizde de aynen ders seçili, öğrencilere de atanmış durumda.. lakin "bilişim teknolojileri" olarak, sanırım siz ve diğer not giren arkadaşlar "bilişim teknolojileri ve yazılım" olarak seçmişler dersi.. acaba bunu böyle yapmak mı doğru yoksa bizimki mi? :)

Geri