80 saat ders 3 öğretmen

Kodla Büyü

mkrkls

Seçkin Üye
Seçkin Üye
tayin istemeyi düşündüğüm bir ortaokulda 80 saat ders yükü var.normal eğitim yapıyor.bu ders yükü 3 öğretmene nasıl dağıtılır. btr durumu ne olur

Normalde o okula 4 öğretmen kadrosu açılması gerekir 3 değil. Hizmet puanı en yüksek olan başvuru yaptığı takdirde BTR görevini alır.

ya aranizda anlasacaksiniz yada bir kisi basvuracak 2 kisinin üstündeki okullara gitmek pek mantikli degil ama siz bilirsiniz. 2 kisi olsa birisi 29 30 saat derse girer eve erken giderdi digeride btr olurdu kalan derslerle. ama üc kisi oldumu isler karisir.

kakababa' Alıntı:
Normalde o okula 4 öğretmen kadrosu açılması gerekir 3 değil. Hizmet puanı en yüksek olan başvuru yaptığı takdirde BTR görevini alır.
hocam norm 4 zaten.ama şu an mevcut 2 . birde il dışından gelirse 3 olacak.sonrasını bilmem.ama farz edelim ki 3 te kaldı her bir öğretmen kaçar saat derse girer

Hizmet puanı yüksek olan
o da olmazsa :
Gorevi yürütecek istekli ogretmenlerin aynı şartları taşıması halinde Sirasiyla;
a. Doktora yapanlara,
b. Yuksek lisans yapanlara,
c. En fazla hizmet puanma sahip olanlara,
d. Alanında katıldığı hizmet içi eğitim egitim faaliyetlerinden toplam kurs
saati sayısı fazla olanlara,
oncelik verilecektir

gzegen' Alıntı:
ya aranizda anlasacaksiniz yada bir kisi basvuracak 2 kisinin üstündeki okullara gitmek pek mantikli degil ama siz bilirsiniz. 2 kisi olsa birisi 29 30 saat derse girer eve erken giderdi digeride btr olurdu kalan derslerle. ama üc kisi oldumu isler karisir.

hocam ozaman nasıl oluyo 2 kişi olsa, 1 i 30 saate girdi geriye 50 saat kalıyo diğeri nasıl btr oluyo

klebsiella' Alıntı:
Hizmet puanı yüksek olan
o da olmazsa :
Gorevi yürütecek istekli ogretmenlerin aynı şartları taşıması halinde Sirasiyla;
a. Doktora yapanlara,
b. Yuksek lisans yapanlara,
c. En fazla hizmet puanma sahip olanlara,
d. Alanında katıldığı hizmet içi eğitim egitim faaliyetlerinden toplam kurs
saati sayısı fazla olanlara,
oncelik verilecektir

hocam btr nin önceliğini sormadım. diyelimki A öğretmeni btr oldu kaç saat derse girer.diğer B ve C öğretmenleri kaç saat derse girer

hocam iki öğretmen 30ar saat girer, üçünücü btr olan mecburen kalan 20 saat derse girer. Üçü de full ek ders alır. Bt öğretmeni varken kalan dersler başka öğretmenlere verilemez.

çok basit 30-30-20
btr 20 saate girer,hepside fuul ek ders alır..ama 3 kişi olursanız 30 saate gir boş ver btr yi 10 saatten kaçma:)

Yönetmelik her öğretmene eşit ders saati verin diyor ancak BTR olanın dersini azaltmaksa amaç 2 öğretmen 30 saat girer BTR arta kalan derslere girer.

Geri