800 YTL Civarında Laptop Tavsiyeniz

Kodla Büyü

basbag

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 1. sınıf öğretmenlerine Laptop almayı düşünüyoruz malesef kısıtlı bütçeyle en fazla 800 ytl ayırabiliyoruz. bu fiyata alacağımız en iyi laptop önerilerinizi bekliyorum. ben araştırdım ama sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.. şimdiden teşekkürler.

bence bu işe girme hocam. bikaç sene sonra aldığınız makineler iş yapamaz hale gelince sizi suçlarlar.

aslında bütçe biraz daha artsa güzel makineler var. örneğin 1000 ytl ye lenova var. fingerpirint özelliğine sahip güzel makineler. ben beğendim. lenova biliyorsunuz IBM in ürettiği makine.

designer00tr' Alıntı:
benim laptopu verelim size. 2. el ama temiiz gıcır gıcır. Crea 1.60 Ghz.

hocam kendime almıyorum okula alınacak ve demirbaşa kaydedilecek. sadece 1. sınıf öğretmenleri kullanacak. 2. el olmaz.

Aynı bütçeyle bir hocam da benden araştırmamı istemişti.. bi tane buldum ama ; kullanım amaçları açsından office + internet + taşınabilirlik vb. uygulamalar bence yeterli geldi , bir bakın isterseniz..
ASUS F3SC -- tek çekim 856 ytl(kdv dahil, dün 836 ytl idi-teknosa'da)

tE0' Alıntı:
Aynı bütçeyle bir hocam da benden araştırmamı istemişti.. bi tane buldum ama ; kullanım amaçları açsından office + internet + taşınabilirlik vb. uygulamalar bence yeterli geldi , bir bakın isterseniz..
ASUS F3SC -- tek çekim 856 ytl(kdv dahil, dün 836 ytl idi-teknosa'da)

hocam bir inceleyim teşekkür ederim.

DATRON PL5 DUAL CORE T2130
İşlemci:INTEL Core Duo T2130
İşlemci hızı:1.86GHz
Ekran
15.4 inc TFT-LCD WXGA
1280 x 800 Çözünürlük
Bellek:1 GB DDR2 667 MHz
Sabit Disk:120 GB
Sabit Disk Sürücü Hızı:5400 RPM
Optik Sürücü:Dual layer DVD-RW
Grafik Kartı:ATI RADEON X200SM Max 319MB Paylaşımlı
Ethernet:10 / 100 Mbps
Wireless LAN:802.11 b/g
Portlar
3 x USB 2.0
1 x RJ45 ethernet
2 x Audio jacks: Headphone-out, Mic-In
Ağırlık:2.7 kg
Bluetooth:Yok
Garanti Süresi:2 Yıl

810 ytl

the_korsan' Alıntı:
DATRON PL5 DUAL CORE T2130
İşlemci:INTEL Core Duo T2130
İşlemci hızı:1.86GHz
Ekran
15.4 inc TFT-LCD WXGA
1280 x 800 Çözünürlük
Bellek:1 GB DDR2 667 MHz
Sabit Disk:120 GB
Sabit Disk Sürücü Hızı:5400 RPM
Optik Sürücü:Dual layer DVD-RW
Grafik Kartı:ATI RADEON X200SM Max 319MB Paylaşımlı
Ethernet:10 / 100 Mbps
Wireless LAN:802.11 b/g
Portlar
3 x USB 2.0
1 x RJ45 ethernet
2 x Audio jacks: Headphone-out, Mic-In
Ağırlık:2.7 kg
Bluetooth:Yok
Garanti Süresi:2 Yıl

810 ytl

hocam bu fiyata iyi özellikleri de fena değil. hocam datron kullandınız mı nasıl? ayrıca bu laptop nerede satılıyor.

kullanan arkadaşım vardı şarjından sorun yaşıyordu 1,5-2 saat gidiyo ancak.
hepsi burada ve mavibigisayarda var hocam. mavideli işlemci 1,86 750 ytl filandı galiba

the_korsan' Alıntı:
kullanan arkadaşım vardı şarjından sorun yaşıyordu 1,5-2 saat gidiyo ancak.
hepsi burada ve mavibigisayarda var hocam. mavideli işlemci 1,86 750 ytl filandı galiba

teşekkür ederim hocam sağolun. bir bakayım.

hocam çalıştıgın yere göre değişirde, haftasonları büyük şehirlerde leptoplarda fena bir indirim oluyor.. acer5520 aldım piyasa fiyatı 1100 civarında peim 560ytl ye aldım ister inan ister inanma... hafta sonlarını takip et.....

gazi06' Alıntı:
hocam çalıştıgın yere göre değişirde, haftasonları büyük şehirlerde leptoplarda fena bir indirim oluyor.. acer5520 aldım piyasa fiyatı 1100 civarında peim 560ytl ye aldım ister inan ister inanma... hafta sonlarını takip et.....

hocam vatan computer, bimeks ve teknosa evime çok yakın. acer 5520, 560 ytl mi? çok iyi peki memnun musunuz?

Geri