9-13 Temmuz Rize Fatih Prjesi Parası yatan varmı?

Kodla Büyü

yusufpb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
9-13 Temmuz Rize Çayeli Fatih Projesi Kullanım Kursuna katılıp acaba parası yatan varmı ?1 hafta oldu hala yatmadı..

@yusufpb hocam bende 9- 13 temuuzda Fatih projesi için ankara'daydım. fakat bana da hala yatmadı. bakalım ne zaman yatacak?

Hesaba yatacağını biliyorum ama hala bugün itibariyle hesaba yatmadı, bakalım ne zaman yaracak??

15 haziran olması lazım Van da eğitim calistsyina katıldım o bile yatmadi müdür yardımcısı 2 aya yatar dedi

çok ayıp ya!!! yazın katıldığımız kurslardan bizden peşin para aldılar; şimdi ise bugün yatar yarın yatar, haftaya yatar 1-2 aya yatar...
nedir ya ayıp denenen bir şey var; koskoca bakanlık herşeye para buluyorda bir bizim paralarımızımı yatıramıyor. yazıklar olsun....

Hocam yattı mı kurs ücretleriniz? Ben de Ankarada aldım 2 haftalık bir kurs 11 gün oldu hala yatmadı ücretler?

Paralar henüz yatmadı.
Bende Yenilik ve Eğitim Tek. Genele Müd. Muhasebe bölümünü aradım,
bu hafta içinde düzenlenecek sıra size gelmedi dedi.
Bu numaradan bilgi alabilirsiniz.
0 312 296 94 15

bugün baktım yatmamış. Ressen hizmetiçi eğitime alıyorlar hiç düşünmüyorlar bu adamın parası varmı yokmu diye. Gideceksin ve bütün masrafını sen çekeceksin :-(

arkadaşlar resen olmadığı sürece gitmeyin hizmetiçi eğitimlere. oturun evde kendinizi geliştirin. değmez oraya buraya gidip çile çekmeye.

gönderiyorlarsa masrafını çeksinler.

ya da resen yollamasınlar.

Sizden sonraki hizmetiçinde biz elden aldık ücreti. Zarf içinde teslim ettiler son gün :)

legandary28' Alıntı:
Bugün baktım benimde param yatmış. Yatmayan arkadaşlar bir teyit ettirsinler IBAN numaralarını.
Hocam paran hayırlı olsun güle güle harca, az önce bende bakanlığı aradım, parasını alan varsa birinin ismini istediler, ve listeye bakıp benim adımı kontrol edeceklermiş, acaba pm ile adını soyadını gönderirmisin hocam

Geri