hocam bizim idare resmi yazı istiyor var mı elinizde buna dairdkc' Alıntı:Haftalık 30 ders saati. Her gün eşit olsun derseniz günlük 6 ders saati çalışmanız gerekir. Eğer işinize geliyorsa bir gün sabah bir gün öğleden sonra çalışabilirsiniz.
Hocam Bakanlığın yazısını göster. Bilişim. Tek. Reh. Öğretmenine ders çizelgesi verilmesinden bahsediyo. O idarecine sor bakim diğer öğretmenlere ders çizelgesinde en fazla kaç ders verebiliyomuş. En çok ne kadar verebiliyosa sana da o kadar versin..okse2818' Alıntı:ya bizim okulda da aynı sıkıntı var müdür yardımcısı 5 e kadar burada duracaksın aksini söyleyen resmi yazı olmadan böyle diyor...yani 9-17 çalışıyorum
okse2818' Alıntı:hocam gösterdim diyorki önceki sene idareciler ile aynı dır diyordu bunda hiçbirşey belirtmemiş demek ki eskisi aynen devam diyor çıldıracağım ya..
okse2818' Alıntı:hocam peki 6 saat dayanağı nedir
hangi yönetmelikte yazıyor hocamkarinca_52' Alıntı:hocam yönetmeliği oku yazıyor...
sabahtan öğleye yada öğleden akşama kadar seç birini
yani tekli öğretimelr için kast etimokse2818' Alıntı:hangi yönetmelikte yazıyor hocamkarinca_52' Alıntı:hocam yönetmeliği oku yazıyor...
sabahtan öğleye yada öğleden akşama kadar seç birini
Hocam resmi yazı zaten Btr görevlendirme yazısıdır. Orda açıkca yazmış adamlar. Çalışma saatleri haftalık ders çızelgesınde gösterilecek demişler. Siz müdürünüze söyleyin, pazartesi sabah ilk dersten yazmaya başlasın. Bakalım kaç saat yazabilecek? branş öğretmeninin maksimum girebileceği ders saati bellidir. 31. Saati çızelgeye yazabiliyorsa helal olsun.okse2818' Alıntı:hocam bizim idare resmi yazı istiyor var mı elinizde buna dairdkc' Alıntı:Haftalık 30 ders saati. Her gün eşit olsun derseniz günlük 6 ders saati çalışmanız gerekir. Eğer işinize geliyorsa bir gün sabah bir gün öğleden sonra çalışabilirsiniz.
:+1:dkc' Alıntı:Hocam resmi yazı zaten Btr görevlendirme yazısıdır. Orda açıkca yazmış adamlar. Çalışma saatleri haftalık ders çızelgesınde gösterilecek demişler. Siz müdürünüze söyleyin, pazartesi sabah ilk dersten yazmaya başlasın. Bakalım kaç saat yazabilecek? branş öğretmeninin maksimum girebileceği ders saati bellidir. 31. Saati çızelgeye yazabiliyorsa helal olsun.okse2818' Alıntı:hocam bizim idare resmi yazı istiyor var mı elinizde buna dairdkc' Alıntı:Haftalık 30 ders saati. Her gün eşit olsun derseniz günlük 6 ders saati çalışmanız gerekir. Eğer işinize geliyorsa bir gün sabah bir gün öğleden sonra çalışabilirsiniz.
Hocam, "okulun açık olduğu süreler" ifadesi "eski formatör gövevlendirme" yazısına göndermedir aslında. Eski yazıda eğitim-öğretim saatleri dışında da BT sınıfı açık tutulur diyordu. Yeni yazı ile birlikte bu ortadan kalktı ve durum bizim lehimize döndü.mfacil' Alıntı:HATAY da okul acık oldugu sureler yazıyor lısede gunde 14 saat ders var 9 da baslıyorum cıkıs saatım yok sımdılık mudurle olan ılıskımıze baglı mudurle konustum saba 6.50 aksam 6 tutabılırsınız yaparsanzı ıstıfa eder okuluma donerım dedım yazıya bakarsanız benden herseyı ısteme hakkınız var ama benımde hıcbırını yapmama hakkım var dedım karsılıklı konusmalarımız sonucu hocam ben okulun bılgısayarla olan sorunlarına bakarım sız bunları halledersenız bende sıze uyarım dedı
bende sabah 07:20 ile 15:00 arasında çalışıyorum. benim idarecilerde çok anlayışlı, öğleden sonra üçe kadar durmamı rica ettiler ben de kırmadımferdierdem55' Alıntı:ben 8:30 da başlıyorum 15:15 de öğrencilerle birlikte çıkıyorum. Aslında 30 ders saatinden fazla duruyorum ama müdür sağolsun çok iyi niyetli birisi o yüzden hiç sorun etmiyorum ben de. İdare gıcık olsa 9:00-15:00 dışında parmağımı kıpırdatmam..
Hocam BT Rehber Öğretmen görevlendirme yazısı 7. madde. Bu yazı sizin okula da gelmiş olması lazım.okse2818' Alıntı:hocam bizim idare resmi yazı istiyor var mı elinizde buna dairdkc' Alıntı:Haftalık 30 ders saati. Her gün eşit olsun derseniz günlük 6 ders saati çalışmanız gerekir. Eğer işinize geliyorsa bir gün sabah bir gün öğleden sonra çalışabilirsiniz.