9.sınıf bilişim dersi

Kodla Büyü

zuhall

Aktif Üye
arkadaşlar ben bu etkileşimli tahtaların kurulmasıyla 1 kasım itibariyle liseye görevlendirildim. ilköğretimde idim daha önce. 9. sınıflara seçmeli bilgisayar dersi seçilmiş 2 saat. notla değerlendirmesi var mı? hiç bir bilgim yok.

hocam bende sağlık meslek lisesinde seçmeliye giriyorum e-okulda da ders ve not giriş kısmı açık müdür yardımcısınada sordum evet dersin notu var dedi önümüzdeki hafta sınav yapıcam hatta onları

istersen soruları gönderebilirim sanada

hocam rehber olarak görevlendirildiysen lisede ders girmeeceksin. sadece kendi okulunda orta okul ordaki derslerine gireceksin

arkadaşlar bende görevlendirildim ama derse girmiyorum 9.sınıflarda secmeli ders secilmiş kadrom ilköğretimde girecekmyim girmiyecekmiyim

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın bende başka bir liseye görevlendirildim ama bt görevlendirilmesi gelmeden önce ders görevlendirilmesi yapılmıştı 15 saati doldurmak için yapılan görevlendirme.

derse girmiyecekmiyim. benden önce müdür yrd. giriyormuş ben gelince dersi bana devrettiler. sınav soruları varsa alabilirim çok memnun olurum

Geri