900 tl civarı laptop tavsiyesi

Kodla Büyü

yanıyosun fuat abi

Aktif Üye
arkadaşlar fazla açılmadan beni bikaç sene idare edicek bir laptop almayı düşünüyorum. ama en kötü ihtimalle i3 ve 4 gb ram olmalı. araştırdım en uygun lenovonun bilgisayarları geldi. marka olarak aslında sıcak bakmadığım bir marka ama eşdeğer özelliklerdeki bir asustan yaklaşık 150 tl daha ucuz.

misal şu bilgisayar hem fiyat olarak uygun hem de ekran kartı harici.

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Leno ... 25210.html

sizlerin tavsiyelerini de alabilir miyim acaba? maksimum fiyat: 950-1000

.bu ara fiyat özellik oranlarından dolayı 5 tane Lenovo aldım. hepside memnun.

Dell İnspiron 5050 37F23BC Notebook hocam 15-20 gun önce kardeşime bu bilgisayarı almıştım 830/10 taksit şimdi baktım adldığım yerde fiyat 950 olmuş bi bak istersen piyasaya

hocam kardeşim kullanacağı için ve fiyatı o zaman uygun buldugum için alırım 50 liraya 4 gb bir ram takarım diye düşündüm

evet lenovo hem işlemci hem de ekran kartı olarak çok iyi duruyor. marka hakkında pek bilgim yok ama. bu güne kadar çevremde bulunup en çok başımı ağrıtan markalardan biri lenovo. ama yıllarca kullanıp problem yaşamayan da var tabi. sanırım lenovoyu alıcam.

Kardeş nerden satın alırsan al da sakın hizlial.com'dan alma. Adamlar bana sattıkları ayıplı ürünü geri iade almayıp ürünü yetkili servise gönderdiler. Bozuk ürünü bana satıp garantiden yetkili servise gönderdiler. 7 gün oldu müşteri hizmetlerinin hiç ilgilendiği yok. klasik cevap verip telefonları kapatıyorlar.

geçmiş olsun hocam üzüldüm adınıza. sosyal medyada dillendirin olayı biraz. facebook ve twitter sayfalarından baskı yapın, sonuç alırsınız.

Geri