AÇIKÖĞRETİM SINAV GÖREV ADALETSİZLİĞİ

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
Ağzımı açasım var ama neyse sabah sabah sinir oldum gene !!! :verymad:

Millet öğretmen kaç yıllık olursa olsun sınav görevi yok kimseye ama ne hikmetse farklı okullara bakıyorsun adamlara 1 değil 2 sınav görevi çıkmış biraz daha araştırsam eminim 3 çıkan bile olur hadi anladım idarecilere kıyak geçersiniz kabul ama öğretmenler arasında bu nasıl bir dağıtımdır bu nasıl bir yöntemdir olmaz

Adaletiniz Batsın

tüm ilçeler yazana çıkmamış ama ben tek ilçe yazdım çıktı. program ilçe öncelikli herhalde

öğretmenler olarak bize haktır. tepkimizi ortaya koymasını bile bilmiyoruz. öğretmenler olarak protesto edip 1 tane sınavda hiç görev alan olmazsa bakın nasıl paçaları tutuşur. ama bunu yapacak zümre nerdeee

Öysm görevi de bu da aynı. nerde adalet var ki? ben okutmanın yedeği oluyorum, o beğenmezse bizlere kura ile veriyorlar. yahu öğretmenler olmasa sınavları yapamazlar ama 2 kurusa kavga ettiğimiz için müstehaktır.

Ben hakkım ile görev almayı beklerken bizimkiler habire telefonla görev alıyorlar kura falan hikaye arkadaşlar hak yemiyeyim diyorum ama 3 sınav görevidir adamlar güle oynaya görev alıyorlar bende siftah yok helal lokma yiyecem diye hala bekliyorum

Geri