AÖF sınıavında kitapçık türünü işaretlemedim.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEMEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MEMEK

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar cumartesi günü I. oturumda kitapçık türünü işaretleyip işaretlemediğimi hatırlayamıyorum.Eğer işaretlememişsem ne yaparım fikri olan var mı?

yoklama listesinde işaretleniyor ama kopya çekilip çekilmediği içidir. cevap kağıdında işaretlemediyseniz 0 alırsınız.

Bu hafta sonu biz de aynı sorunu yaşadık, kuzenim sınavdan çıktıktan sonra işaretlemediğini hatırladı. Hemen geri döndük ve görevliye söyledik, ben işaretledim dedi. Bence zaten sınav biter bitmez kitapçıkların içindeki optik formlar A ve B diye gruplandırılıyorlar. O esnada farkedilip işaretlenmiştir. Hiç merak etmeyin.

hocam bne görevliydim. En başta kontrol ediyoruz. Hata varsa bildiriyoruz. Ama öğrenci gittikten sonra kontrol olmuyor. öğrencinin kağıdına müdahale edemeyiz.

Peace' Alıntı:
Bu hafta sonu biz de aynı sorunu yaşadık, kuzenim sınavdan çıktıktan sonra işaretlemediğini hatırladı. Hemen geri döndük ve görevliye söyledik, ben işaretledim dedi. Bence zaten sınav biter bitmez kitapçıkların içindeki optik formlar A ve B diye gruplandırılıyorlar. O esnada farkedilip işaretlenmiştir. Hiç merak etmeyin.
Hocam ben işaretledim diye hatırlıyorum ama şeytan dürtüyor yapmamışsım gibi geliyor.Eğer sizin söylediğiniz gibi ise optikler türüne göre gruplandırıyorsa sıkıntı olmaz görevli yapar herhalde...

Eğer görevliler üzerine düşeni yapmışlarsa merak etmeyin işaretlenmiştir. Kontrol esnasında işaretli olmadığını görüldüğünde işaretleyin diye uyarılır.

ben de bu hafta görevliydim 1 kişi unutmuştu işaretledim sonrasında.diğer arkadaşa merak edip sordum biz işaretlemeseydik aöf napıyor diye görevli salon başkanının işaretlemesine göre işaretleyip optik okuyucuya sokuyor.müsterih olun hocam.

aynı durum bendede var aof eskişehiri aradım birşey yapmanıza gerek yok üniversite toplanıp sizin gibiler için karar alıyor dedi birde geçen sene bunu gibi olanlarla görüştüm sorun olmadı notumuzu aldık dediler

bir öğrenci işaretlememişti benim de gözümden kaçmış daha sonra kontrol ederken farkettim işaretledim insanlık öldümü ya :D ama herkes yapmıyor dikkatinden kaçabiliyor

Geri