AÖF Sınav Görevi

Kodla Büyü

erdal001

Üye
Arkadaşlar bugün yapılan aöf sınavında salon başkanıydım. Bir öğrenci polis üniformasıyla sınava girdi. Durumu sonrada fark ettim. Çünkü tam anlamıyla polis üniforması değildi. Emniyet armasını görmesem anlamayacaktım. Başka bir öğrenci bu durumu bina sorumlusuna bildirmiş ve aöf' e şikayet edeceğini söylemiş. Ceza alır mıyım? konuyla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar?

tam net bir şekilde belli ise problem olabilir. şikayet etse bile ne ile ispatlayacak. işin o buyutu var. ceza almazsın inşallah. en fazla bir sene görev vermezler. sende ona göre savunmanı yazarsın, bir şey olacağını zannetmiyorum.

evet, polis tişörtü vardı der bunu tarif edersiniz.

Ekli dosyalar

• aspjpeg.jpg
    aspjpeg.jpg
    9.3 KB · Görüntüleme: 1,679
İnşallah bir sorun çıkmadan atlatırsınız. Bizde öğrenmiş olduk resmi kıyafetle girmenin yasak olduğunu.

hakikaten neden giremiyor? :) hem o öğrenci neden gıcık mı oldu size işi gücü bırakıp yetiştirmiş? :lol: bana göre hiçbir şey çıkmaz hocam tek sıkıntı kıyafetiyse

Hocam kimse o eleman onun şikayeti ile hiçbirşey olmaz, lafla ceza verilecek olsaydı kafana taktığın her adama ceza aldırırdın. Senin ceza alabilmen için bina sınav sorumlusunun tutanak tutması gerekiyor. Sıkıntı yok yani rahat ol.

Öte yandan arkadaşlar bu sınavlarda para kazanıyoruz hakkını vermemiz lazım. Görev kağıdını bile doğru dürüst okumuyoruz. Ya yaptığımız görevin hakkını vermek ya da yapmamak lazım bence.

Geri