Açıköğretim okuyanlar alan değiştirebiliyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

earl

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Bugün çarşıda gezerken din kültürü öğretmeni bir arkadaşa rastladım. 4 yıl önce açıköğretim edebiyat bölümüne kayıt olmuştu. Nihayet bitirmiş. Alan değişikliği yapabiliyor musun dedim. Son alan değişikliğinde başvurular bana açıktı ama yakınlarda okul olmadığı için başvurmadım dedi. İstesem değiştirirdim dedi. Allah Allah dedim, ben değiştiremiyor diye biliyorum dedim. Yok hocam değiştirebilirsin dedi. Bana edebiyat öğretmenliği açıldı ben başvurmadım dedi. Şu an okulum iyi ilerde düşünüyorum dedi. Yani özetle açıköğretim okuyup alan değiştirebilirsiniz.

Re: Ynt: Açıköğretim okuyanlar alan değiştirebiliyor

Bu konu hakkında forumda çok tartışma cikiyordu. Son noktayı koymak istedim :-)

Sosyoloji bitince felsefe gurubuna mı geçsem. En azından ne iş yapıyorsun diye sorulduğunda felsefeciyim derim. Şu bizim evdeki priz, ütü vs bozuk sen anlarsın diye getirip önümüze koymazlar :D

omd' Alıntı:
Sosyoloji bitince felsefe gurubuna mı geçsem. En azından ne iş yapıyorsun diye sorulduğunda felsefeciyim derim. Şu bizim evdeki priz, ütü vs bozuk sen anlarsın diye getirip önümüze koymazlar :D
Genelde felsefe grubu öğretmenlerinden uzak dururlar. :)

ozkansedef' Alıntı:
omd' Alıntı:
Genelde felsefe grubu öğretmenlerinden uzak dururlar. :)
hoşuma gitmeye başladı bak :D

karinca_52' Alıntı:
:) biliyoruz hocam onun için okuyoruz zaten

sosyoloji okuduktan sonra hangi alanlara başvurabiliyoruz hocam, bende sosyoloji okuyorum ama tam olarak bilmiyorum hangi alanlara başvurabildiğimizi... Bildiğiniz kesin bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim....

40 üstü yaşlarda ellerimde tornavida kasa ile kendimi hayal edemiyorum...ama üzülüyorum...küçümsemiyorum ama...bu bölüme girmek için aldığım puanı düşününce ..o zamanlar felsefe yada sosyoloji bölümlerine rahatlıkla girebilirdim..şimdi ise öyle bir bölüme geçmek istiyorum ne acı...

apoyraz' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
:) biliyoruz hocam onun için okuyoruz zaten

sosyoloji okuduktan sonra hangi alanlara başvurabiliyoruz hocam, bende sosyoloji okuyorum ama tam olarak bilmiyorum hangi alanlara başvurabildiğimizi... Bildiğiniz kesin bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim....

Felsefe gurubuna geçiş yapabilirsin hocam. Felsefe gurubunun içinde Felsefe-Sosyoloji-Psikoloji-Mantık dersleri var.

oguz-han' Alıntı:
Bugün çarşıda gezerken din kültürü öğretmeni bir arkadaşa rastladım. 4 yıl önce açıköğretim edebiyat bölümüne kayıt olmuştu. Nihayet bitirmiş. Alan değişikliği yapabiliyor musun dedim. Son alan değişikliğinde başvurular bana açıktı ama yakınlarda okul olmadığı için başvurmadım dedi. İstesem değiştirirdim dedi. Allah Allah dedim, ben değiştiremiyor diye biliyorum dedim. Yok hocam değiştirebilirsin dedi. Bana edebiyat öğretmenliği açıldı ben başvurmadım dedi. Şu an okulum iyi ilerde düşünüyorum dedi. Yani özetle açıköğretim okuyup alan değiştirebilirsiniz.

Paylaşım için çoook teşekkürler hocam :) :) :)

Geri