OOO hocam sınıfdaşız, hem takımdaş ..döküman gibi bi şey var elimde ama geç kalmışsınız çalışmak için yine de Türkiye ekonomisi ile ilgili ders notu şu an yanımdaydı onu yollayayım bi bakın beğenirseniz, isterseniz diğerlerini de çıktıktan sonra evden yollayabilirim.agd85' Alıntı:açık öğretim son sınıf işletme öğrencisiyim. arkadaşlar çıkmış sorular bulmakta güçlük çekiyorum malum derslerde birtakım değişiklikler oldu. önerisi olan ya da elinde doküman bulunan arkadaşlar yardım edebilirse iyi olur bu haftasonu malum sınav var. artık olduğu kadar yapar çıkarız
http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/agd85' Alıntı:açık öğretim son sınıf işletme öğrencisiyim. arkadaşlar çıkmış sorular bulmakta güçlük çekiyorum malum derslerde birtakım değişiklikler oldu. önerisi olan ya da elinde doküman bulunan arkadaşlar yardım edebilirse iyi olur bu haftasonu malum sınav var. artık olduğu kadar yapar çıkarız
hocam bu gayet iyi şöyle göz ucuyla 5 sayfayı okudum. size zahmet olmazsa elinizdekileri de paylaşır mısınız.baybayrak' Alıntı:OOO hocam sınıfdaşız, hem takımdaş ..döküman gibi bi şey var elimde ama geç kalmışsınız çalışmak için yine de Türkiye ekonomisi ile ilgili ders notu şu an yanımdaydı onu yollayayım bi bakın beğenirseniz, isterseniz diğerlerini de çıktıktan sonra evden yollayabilirim.agd85' Alıntı:açık öğretim son sınıf işletme öğrencisiyim. arkadaşlar çıkmış sorular bulmakta güçlük çekiyorum malum derslerde birtakım değişiklikler oldu. önerisi olan ya da elinde doküman bulunan arkadaşlar yardım edebilirse iyi olur bu haftasonu malum sınav var. artık olduğu kadar yapar çıkarız
Ne demek hocam o profil resminin hatırına ne olmaz ki...(hocam şaka bir yana laf aramızda sizin notlar nasıl bilmem ama ben bu şekil özetlere çalışarak geçen dönem uluslar arası hariç (BA) diğerlerinden AA aldım ama keşke 15 gün önce bunlara çalışma imkanınız olsaydı)agd85' Alıntı:hocam bu gayet iyi şöyle göz ucuyla 5 sayfayı okudum. size zahmet olmazsa elinizdekileri de paylaşır mısınız.baybayrak' Alıntı:OOO hocam sınıfdaşız, hem takımdaş ..döküman gibi bi şey var elimde ama geç kalmışsınız çalışmak için yine de Türkiye ekonomisi ile ilgili ders notu şu an yanımdaydı onu yollayayım bi bakın beğenirseniz, isterseniz diğerlerini de çıktıktan sonra evden yollayabilirim.agd85' Alıntı:açık öğretim son sınıf işletme öğrencisiyim. arkadaşlar çıkmış sorular bulmakta güçlük çekiyorum malum derslerde birtakım değişiklikler oldu. önerisi olan ya da elinde doküman bulunan arkadaşlar yardım edebilirse iyi olur bu haftasonu malum sınav var. artık olduğu kadar yapar çıkarız
eyvallah hocam bekliyorum ne kadar çalışsam o kar. ara sınavda çalışamadım ama çok şükür bi tane şartlı hariç tüm dersleri geçtim. bu sene inşallah bitirirsem iyi olacak. ne faydası olacak orası ayrı bi konu ama en azından yıllık 500 lira verme derdinden kurtulmayı kar sayıcambaybayrak' Alıntı:Ne demek hocam o profil resminin hatırına ne olmaz ki...(hocam şaka bir yana laf aramızda sizin notlar nasıl bilmem ama ben bu şekil özetlere çalışarak geçen dönem uluslar arası hariç (BA) diğerlerinden AA aldım ama keşke 15 gün önce bunlara çalışma imkanınız olsaydı)agd85' Alıntı:hocam bu gayet iyi şöyle göz ucuyla 5 sayfayı okudum. size zahmet olmazsa elinizdekileri de paylaşır mısınız.baybayrak' Alıntı:OOO hocam sınıfdaşız, hem takımdaş ..döküman gibi bi şey var elimde ama geç kalmışsınız çalışmak için yine de Türkiye ekonomisi ile ilgili ders notu şu an yanımdaydı onu yollayayım bi bakın beğenirseniz, isterseniz diğerlerini de çıktıktan sonra evden yollayabilirim.agd85' Alıntı:açık öğretim son sınıf işletme öğrencisiyim. arkadaşlar çıkmış sorular bulmakta güçlük çekiyorum malum derslerde birtakım değişiklikler oldu. önerisi olan ya da elinde doküman bulunan arkadaşlar yardım edebilirse iyi olur bu haftasonu malum sınav var. artık olduğu kadar yapar çıkarız
.agd85' Alıntı:eyvallah hocam bekliyorum ne kadar çalışsam o kar. ara sınavda çalışamadım ama çok şükür bi tane şartlı hariç tüm dersleri geçtim. bu sene inşallah bitirirsem iyi olacak. ne faydası olacak orası ayrı bi konu ama en azından yıllık 500 lira verme derdinden kurtulmayı kar sayıcam
teşekkür ederim hocam. İnşallah biter bu sene. size da şimdiden başarılar dilerim.baybayrak' Alıntı:.agd85' Alıntı:eyvallah hocam bekliyorum ne kadar çalışsam o kar. ara sınavda çalışamadım ama çok şükür bi tane şartlı hariç tüm dersleri geçtim. bu sene inşallah bitirirsem iyi olacak. ne faydası olacak orası ayrı bi konu ama en azından yıllık 500 lira verme derdinden kurtulmayı kar sayıcam
İşte hocam kalanlarda burada kolay gelsin, ALLAH zihin açıklığı versin, bildiğiniz yapmayı, bilmediğinizi atmayı, attığınızı tutturmayı nasip etsin. Ne işe yarar ben de bilemiyorum ama bi sene daha çekilmez bu eziyet be hocam, bitsin de kurtulalım artık...
.
agd85' Alıntı:açık öğretim son sınıf işletme öğrencisiyim. arkadaşlar çıkmış sorular bulmakta güçlük çekiyorum malum derslerde birtakım değişiklikler oldu. önerisi olan ya da elinde doküman bulunan arkadaşlar yardım edebilirse iyi olur bu haftasonu malum sınav var. artık olduğu kadar yapar çıkarız
.baybayrak' Alıntı:agd85' Alıntı:açık öğretim son sınıf işletme öğrencisiyim. arkadaşlar çıkmış sorular bulmakta güçlük çekiyorum malum derslerde birtakım değişiklikler oldu. önerisi olan ya da elinde doküman bulunan arkadaşlar yardım edebilirse iyi olur bu haftasonu malum sınav var. artık olduğu kadar yapar çıkarız