arkadaşlar 5 ocak 2013 te yapılacak aöf sınavında salon başkanıyım. ücretleri ne kadar aceba bilen var mı
marasliyim' Alıntı:hocam ne yaptın ben 2011 de özürlü gözetmeniydim 70 tl almıştım.
Hocam bu sınavlarda görev almak için tercih işlemleri nasıl yapılıyor.marasliyim' Alıntı:arkadaşlar 5 ocak 2013 te yapılacak aöf sınavında salon başkanıyım. ücretleri ne kadar aceba bilen var mı
:?: :?: :?: :?:AlimertX' Alıntı:Sınav Görevini Nasıl Aldınız ?
hocam okula geldi sistemden başvuru açık değil. yani geçen yıllarda nasılsa bu yıl da öyle oldu.monerello' Alıntı::?: :?: :?: :?:AlimertX' Alıntı:Sınav Görevini Nasıl Aldınız ?
hocam bu sınav meb sınavı değil aö fakültesi dolayısıyla ek dersle alakası yok. hatta 2011 yılında parayı sınavdan sonra elden vermişlerdi. ne güzel bir gündüSİRE' Alıntı:En son 5 ek ders saatidiydi.
hocam 2011 yılında görme engelliydi öğrenci. çıkıştada adamlar parayı peşin verdiler. keinlikle 70 tl idinarsist' Alıntı:marasliyim' Alıntı:hocam ne yaptın ben 2011 de özürlü gözetmeniydim 70 tl almıştım.
yanlışlık var..AÖF sınavı deildir o...AÖF sınavına sürekli giriyoruz biz ve kesinlikle gözetmen 70 tl olamaz..başkan bile o kadar deildi..
Hocam işte oturum başına mı bu ücretler yoksa günde 2 oturum var 2 oturumluk mu?Son 2 senedir sınavlarda görev almıyordum uzak kalmışım bayaveysim47' Alıntı:hafta sonu açık lise sınavları var milli eğitimin sınavlarında 5 saat ek ders yazılır açık öğretim fakültesi sınavlarına gözetmen 70 başkan 80 tl aldı aralık ayı itibariyle
Her bir oturum içinEnterprise' Alıntı:Hocam işte oturum başına mı bu ücretler yoksa günde 2 oturum var 2 oturumluk mu?Son 2 senedir sınavlarda görev almıyordum uzak kalmışım bayaveysim47' Alıntı:hafta sonu açık lise sınavları var milli eğitimin sınavlarında 5 saat ek ders yazılır açık öğretim fakültesi sınavlarına gözetmen 70 başkan 80 tl aldı aralık ayı itibariyle