Açık lise ders alma

Kodla Büyü

darkprog

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocaların merhabalr

Açık lise derslerimiz cumartesi pazar olmak üzere iki gündü. Her ogretmen bir gun gelip 10 ek ders aliyordu.Sıkıntısı devam ediyorduk bu gün müdürümüz dersleri bölüp yeni olur almaya kalktı. Dersleri cumartesi öğleden önce pazar öğleden sonra gelecek şekilde ayarlanmış sebep olarak bir günde 8 ekders alabilirsiniz diyor. Ailemem zaman ayirmam lazim ailevi durumdan dolayı sıkıntı olur dedim. Bana tepki gösterdi bana mi sordun ders alırken gelmezden gelme gibi tepkiler gösterdi. Ben de ders almak istemiyorum dedim. Yine tepki tepki tepki

Bugun den itibaren ders almak istememe gibi bir hakkım var mi dilekçe yazdım istemiyorum diye ama cevabi ne gelir i bilmiyorum ne olur.

Yardımlarınızı bekliyorum hocalarim

Açık lise dersleri isteğe bağlı derslerdir. Bu nedenle dilekçe ile zaten başvurunuzu da yapmışsınız. Müdürünüz, isteğinizi kabul edip, başka bir öğretmeni görevlendirmesi, eğer kadrolu öğretmen yoksa da ücretli öğretmen istemesi gerekir.
Ancak öncesinde kendisinden günde 8 saatten fazla ek ders yazılamayacağına ilişkin mevzuatı göstermesini isteyin. Muhtemelen koordinatörlükle ilgili olan yazıyı gösterecektir ama bunun sizinle ilgisi yok. Mevzuat gösterebileceğini sanmıyorum.
Yine de karşılıklı konuşmayla bu işleri düzeltmek en iyisi olacaktır ve eğer sizi çok sıkıştırmayacaksa başladığınız işi bitirmeniz ya da en fazla 8 saat ders istemeniz sizin de faydanıza olacaktır.

Büyükşehir olan illerde 8 den fazla yazılabilir, diğer illerde böyle bir durum var sanırım. Yine de Yönetmeliği iyi okuyun derim

Geri