açık lise ek ders ücretide 2 katına çıkarılsın?

Kodla Büyü

sweetsw

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar...takviye kurslarla ilgili ek ders'in 18 liraya çıkacagı ile ilgili bir söylenti var...bu durumda bizim açık lise ek derslerimizde dahil olur mu?

Re: açık lise ek ders ücretide arttırılsın?

Hocam işte bu düşünceden dolayı öğretmenlerin başını hep ezecekler. Lütfen olaya genel bakınız. Ek ders yükseltilecekse tüm öğretmenlerininki yükseltilmelidir. Bende

meslek lisesinde görev yapıyorum. Sayın bakan kursa gelen öğretmenin ek dersinin düşük olduğunu biliyor da normal derse giren öğretmenin ek dersinin az olduğunu

düşünmüyor mu acaba? EE nerde kaldı adalet? Açık bir şekilde öğretmenler çalıştığı işin karşılığını almamaktadır. Biz hala kendimizi savunamadıktan sonra sendikalar şucu

bucu diye dolduysa, birbirimize düştüysek tam da devletin istediği memur zihniyeti içimize işlediği içindir. Sayın bakan "ekdersi kaldırıyorum, size çok maaş veriyoruz" derse

kimseden ses çıkmaz yine malum sendika üyeleri eyvallah çok şükür diyip okullarda derse girmeye devam eder. Durum bundan ibaret hakettiğimiz şekilde yönetilmeye

devam ediyoruz...

Hocam haklısınız keşke tüm ek dersleri artırsalar çok daha güzel olur..ben sadece ek eğitim yaptıkları için yüksek ek ders alınacaksa açık lisede bir ek öğretimdir..Açık lisedeki ek derslerde takviye kursları ile aynı nitelikte değerlendirilmelidir diye düşünüyorum bunu söylemek istedim..

Doğru soyluyorsunuz da adamlar açık liseye rahatlıkla ogretmen buluyor...

bizde de durum çok farklı değil kolay bir şekilde öğretmen bulabildikleri için ve öğretmenlerin buna sesi çıkmamasından dolayı büyük ihtimal kurs ücretleri artırılsa bile bu bize yansımayacak..

Ek dersler öğretmen bulunamadığı için
artacak, artarsa şayet. Sınavlarda, açık öğretimde, normal ek derslerde, kurslarda ... çalışacak öğretmenler ders için kavga ettiği sürece biz zammı rüyamızda görürüz

Evet hafta sonu kurs ücretleri 2 katına çıkarıldı..Açık lise dersleride kesinlikle bu kapsama alınmalı...

normal maaş zammı yapılmıyor
ek ders hiç gündeme bile gelmez korkarım

Açık lisede ders veren ortaokul öğretmenleri liseleri bırakır artık.

arkadaşlar ben meslek açık lisede yapılan hafta içi akşam yada haftasonu derslerinden bahsediyorum..hafta sonu gelen kültür öğretmeni 20 tl alırken meslekçiler 10 tl alacak adaletsizlik deilmi...

açık lise derslerini boşverinde açık lise ve ortaokul teog sınavlarının ücretleri hala 5 ekders. daha önceleri öğretmenler tarafından istenmedi, protesto edildi gidilmedi flan ne oldu onu artırmadılarda bunu artırdılar. öğretmen bulamadıkları için mi sizce?

anladım ki burda kimsenin derdi yapılan haksızlığı görmek değil...hiç mi açık lise dersine giren yok koskoca forumda kültür hocaları bizim aldığımızın 2 katını alsınlar bizde hiç ses etmeyelim bizim verdiğimiz eğitimin ne farkı var..ama anladığım kadarıyla herkes yarı ücret almaktan gayet memmun...

Gerçekten çok büyük bir adaletsizlik...toplu olarak açık lise derslerini bırakalım artık bulsunlar öğretmen açık lise bizim insiyatifimizle yürüyor çünkü okullarda...

Geri