Açık Lise Koordinatörlük Ücreti Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bag_or
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bag_or

Aktif Üye
Açık Lise Koordinatörlükleri için gelen bir yazımız vardı.Açık lise kordinatörlüğünden ücret alamayacakmışız.
bir de yazıyı siz de okurmusunuz

Ekli dosyalar

• mtgm.jpg
    mtgm.jpg
    273.7 KB · Görüntüleme: 1,815
egunay bahsettiğin yazınının son paragrafında;
Bu itibarla, söz konusu eğitim faaliyetinde görevlendirilen yönetici ve öğretmenlere, Örgün meslekî ve teknik ortaöğretim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin işletmelerde meslek eğitimi kapsamında yürütülen koordinatörlük görevi dâhil Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar?ın 15'inci maddesinde getirilen sınırlamalar aşılmamak kaydıyla işletmelerde meslek eğitimi kapsamında görev verilmesi ve bu görevleri karşılığında azami ek ders görevi ve ek ders görevinden sayılan ders saatleri dışında olmak üzere haftada 10 saate kadar ek ders ücreti ödenmesinin mümkün bulunduğu değerlendirilmektedir.?
bu yazıdada son paragraftada fiilen derse girilmesi kaydıyla haftada 10 saate kadar ekders ücreti ödenir. diyor.
kordinatörlük fiili ders değildir.

Bizdede böyle bi sorun olmuştu.Açık lise koordinatorlüğünü bizde idareciler alıyor.Bizde derse giriyoruz.(Onlar yatıyor biz çalışıyoruz özetle)
Nedende şu:Yüz yüze eğitim dışında açık liseden ke ders laınamaz.Koordinatolük yüz yüze eğitime girmezmiş.
Sonra şube müdürlerine ücret almayacaksak neden yapalım falan dediler.Problem çözüldü.Alınıyor.

egunay' Alıntı:
http://www.memurlar.net/haber/194274/

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 08/02/2011 tarih ve 2242 sayılı yazısı varken hala yukarıya sorarsanız yakında ek ders bile vermezler size hocam.

iyi de hocam yukarıdaki yazı 2012 tarihli ve şu an varolan genel müdürlüğün yazısı ,sizin bahsettiğiniz daha eski

benim anladığım şu mesleki açık öğretim lisesinde işletmelerde beceri eğitimi derslerinden alınan ücret olamayacak.bizler yalnızca yüzyüze eğitimde fiilen girilen derslerden ücret alacağız.o zaman bu öğrencilerin koordinatörlüğünü kim yapacak?
bir de müdür -müdür başyardımcısı zaten haftalık 5 saat yüzyüze eğitimden ekders alıyor.
üstteki yazı 07/01/2013 tarihli

Geri