Açık Ortaokul Rapor Alma Sorunu

Kodla Büyü
Bu şekilde bir hata ile karşılaşan oldu mu acaba?

JnNy9Q.png

Sayın hocam Java desteğinden dolayı İe ve Firefox ile çalışıyoruz ancak ikisinde de aynı problem var. Java Configuration Edit list kısmına eklemiştim ilgili rapor adreslerini ancak sorun düzelmemişti. Genel bir problem olmasın sizin deneme şansınız oldu mu acaba?

poet' Alıntı:
Sayın hocam Java desteğinden dolayı İe ve Firefox ile çalışıyoruz ancak ikisinde de aynı problem var. Java Configuration Edit list kısmına eklemiştim ilgili rapor adreslerini ancak sorun düzelmemişti. Genel bir problem olmasın sizin deneme şansınız oldu mu acaba?
Hocam,

Benim şifrem olmadığı için deneme şansım olmadı. Ancak bir kaç ay önce Hem'in birine uzaktan bağlanıp raporları açmıştık.

sayın hocalarım iki gündür bende açık ortaokuldan öğrenci belgesi almaya çalışıyorum denemediğim kurmadığım java sürümü kalmadı. habib hocam senin yayınladığın paketlerde dahil. sürekli hata veriyor açmıyor. sertifika doğrulama hatası veriyor. herkeste mi durum aynı acaba bende mi bi terslik var çözemedim? güvenilir sitelere de ekliyorumaioraporlar.meb.gov.tr 'yi. zaten sizin pakette o güvenilir siteler ekli geliyor. eski sürümleride yükledim yine durum aynı.

çok sevindim bu başlığı gördüğüme. kendime kızmaya başlamıştım.
iki gün hem deki 4 bilgisayarda uğraşıyorum ama başaramamıştım. demekki problem bende değilmiş :D
İşin ilginç tarafı konşu ilçeleri aradığımda onların problem yaşamadığını öğrendim. nasıl oluyorsa

hocam format attık biz bilgisayara ondan öncesinde yine sıkıntı yoktu bildiğim kadarıyla. crystal report falan bişeyler yapmıştım ben geçen sefer diyor hocamız ama ne yüklediysem açılmadı çalışmadı yani.

Arkadaşlar mevcut güncel Java yi kaldirip eski bir versiyon indirip yukleyin mesela 7.xx . Sonra eskisi gibi Security kismini gerekli adresleri ekleyin. Ve java nin gucellemesini kapatin. Internet explorer kullanin. Yani ben böyle hallettim

receps' Alıntı:
Arkadaşlar mevcut güncel Java yi kaldirip eski bir versiyon indirip yukleyin mesela 7.xx . Sonra eskisi gibi Security kismini gerekli adresleri ekleyin. Ve java nin gucellemesini kapatin. Internet explorer kullanin. Yani ben böyle hallettim
ben eski sürümü yükledim. adresleri güvenlik bölümüne yükledim yine de olmadı. Halk eğitime gidince biraz daha uğraşayım.
Yanlız 3 bilgisayarda birden aniden böyle birproblem yaşamaya başlamam normal değil gibi geliyor bana. Bunun çözülebilir bir nedeni olmalı

habibocak' Alıntı:
poet' Alıntı:
Hocam,

Benim şifrem olmadığı için deneme şansım olmadı. Ancak bir kaç ay önce Hem'in birine uzaktan bağlanıp raporları açmıştık.
Maalesef olmadı hocam.

Pk4YDb.png

Bakanlık tarafında düzenleme yapıldı. raporlar yeni java sürümünde de firefox üzerinden ve opera üzerinden sorunsuz alınabiliyor

Geri