hakanyandım
Üye
Bu şekilde bir hata ile karşılaşan oldu mu acaba?
Hocam,poet' Alıntı:
Hocam ilginiz için teşekkür ederim ama yine aynı hatayı aldık.
Hocam,poet' Alıntı:Sayın hocam Java desteğinden dolayı İe ve Firefox ile çalışıyoruz ancak ikisinde de aynı problem var. Java Configuration Edit list kısmına eklemiştim ilgili rapor adreslerini ancak sorun düzelmemişti. Genel bir problem olmasın sizin deneme şansınız oldu mu acaba?
ben eski sürümü yükledim. adresleri güvenlik bölümüne yükledim yine de olmadı. Halk eğitime gidince biraz daha uğraşayım.receps' Alıntı:Arkadaşlar mevcut güncel Java yi kaldirip eski bir versiyon indirip yukleyin mesela 7.xx . Sonra eskisi gibi Security kismini gerekli adresleri ekleyin. Ve java nin gucellemesini kapatin. Internet explorer kullanin. Yani ben böyle hallettim
Maalesef olmadı hocam.habibocak' Alıntı:Hocam,poet' Alıntı:Sayın hocam Java desteğinden dolayı İe ve Firefox ile çalışıyoruz ancak ikisinde de aynı problem var. Java Configuration Edit list kısmına eklemiştim ilgili rapor adreslerini ancak sorun düzelmemişti. Genel bir problem olmasın sizin deneme şansınız oldu mu acaba?
Benim şifrem olmadığı için deneme şansım olmadı. Ancak bir kaç ay önce Hem'in birine uzaktan bağlanıp raporları açmıştık.
Hocam,kamilunal' Alıntı:arkadaşlar rapor alabilen var mı?
Ben java ile alınabilecek bir program hazırlayacağım.kamilunal' Alıntı:java olmadan alınıyor hocam