suferi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 574 26 Kasım 2009 #1 program aracılığıyla işletim sistemi açılışında istediğiniz resimi kullanabilirsiniz. Ekli dosyalar bootskin_free.rar bootskin_free.rar 904.3 KB · Görüntüleme: 101
suferi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 574 26 Kasım 2009 #3 kendi resiminiz için ; C:\Program Files\Stardock\WinCustomize\BootSkin\skins\BeOS altındaki .bmp formatındaki resimi formatını bozmadan kendi resiminizle değiştirin....
kendi resiminiz için ; C:\Program Files\Stardock\WinCustomize\BootSkin\skins\BeOS altındaki .bmp formatındaki resimi formatını bozmadan kendi resiminizle değiştirin....
C ctrl+alt+delete Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,175 26 Kasım 2009 #4 bilgisayar açılırken anakartın markasının yazdığı bir resim geliyor onu değiştirmek mümkünmü
suferi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 574 26 Kasım 2009 #7 tabiki bios resmini değiştirmek te mümkün onuda bulabilirsem bi ara atarım hocam...
suferi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 574 26 Kasım 2009 #8 hocam doysayı buldum konu olarak paylaşayım diğer arkadaşlarda alsın...
denizlerb Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,740 26 Kasım 2009 #9 suferi' Alıntı: XP İÇİN GEÇERLİ TABİKİ HOCAM... Genişletmek için tıkla ... neden büyük harf kullandın hocam soru tuhafmı geldi? microsoftun xp den başka işletim sistemleri de varda ondan sormuştum.
suferi' Alıntı: XP İÇİN GEÇERLİ TABİKİ HOCAM... Genişletmek için tıkla ... neden büyük harf kullandın hocam soru tuhafmı geldi? microsoftun xp den başka işletim sistemleri de varda ondan sormuştum.
suferi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 574 26 Kasım 2009 #10 estafurullah hocam fark etmeden yazmışım soru tabiki normal geldi. burada paylaşıyorsam sorulara açığım elbette kusura bakmayın...
estafurullah hocam fark etmeden yazmışım soru tabiki normal geldi. burada paylaşıyorsam sorulara açığım elbette kusura bakmayın...
suferi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 574 26 Kasım 2009 #11 gerçekten böyle anlaşıldığım için üzüldüm... dikkatsizlik gece geç saatler kusura bakmayın tekrar.