Gerçekten ilginç bir bir sorun;
Aynı ghost yedeğini en az 20-30 kere kullanmam rağmen bu güne kadar sorun yaşamamış olmama rağmen ;
Bu sorunun üzerine iki defa yeni windows kurdum, herzaman kurduğum driverları kurduktan sonra tekrar sorun devam etmesine rağmen;
Hatta bugün 3. defa bi windows daha kurayım dedim ama bir tuşa basınız dedikten sonra siyah ekran çıktı orda kalmasına rağmen;
Arkadaşlar sorun Nforce yongaseti sürücülerinden kaynaklanıyormuş. benim anakart MSI nforce yonga setine sahip.
Çözüm ise Denetim Masası/ Program Ekle-Kaldır'dan Nvidia sürücüsünü seçip Uninstall demek, sonra açılan ekrandaki listeden sadece Nvidia IDE sürücüsünü seçip kaldırmak.
Hatta bu sorunla karşılaşan bir arkadaş Anakart, Harddisk, İşlemci, Ekran kartı, power parçalarını değiştirmesine rağmen yine bu sorunun devam ettiğini yazmış. Ve çözüm olarak bu yöntemi uygulamış ve sorun çözülmüş.
Ama benim anlamadığım hala bir nokta var. Her zman krulum veya ghost atarken aynı yöntemleri uygulamama rağmen niye bu sorun daha önce karşıma çıkmadı. 4 yıldır ben bu bilgisyarı kullanıyorum ve kuruyorum. ????