Ağ Parolası Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fgur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fgur

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu konu daha önce pekçok kez yazılmış ama tam olarak sebebi anlaşılamamış anladığım kadarıyla, Ben etkileşimli tahtalarımın ağda bir bilgisayara erişmesini istiyorum, pek çok akıllı tahta direk erişiyor istediğim bilgisayara fakat bazıları var ki ağ parolası istiyor, bu etkileşimli tahtaların hepsi aynı özelliklerde ve aynı imajla kurulumları yapıldı neden böyle bir sorun olduğu konusunda doğrusu hiç yorum yapamadım. Deneneyimlerinize muhtacım...

hocam ağda öyle şeylerle karşılaşıyoruz ki ben windowsun ağ yapısını çözemedim çözeceğimide sanmıyorum

:)) ben bir süre daha uğraşmaya niyetliyim pes etmeden önce sayın hocam. Ağı sıkıntısız kullanan arkadaşlar olduğunu biliyorum. Lütfen arkadaşlar yardım...

Hocam size ağ parolası almanız gereken bilgisayarın adı veriliyor o bilgisayarın başına geçip ağ paylaşım merkezini açın ev grubuna katıl tıklayın ardından parolayı değiştire tıklayın burada ağın şifresi yazar şifreyi alıp istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

Merhaba hocam, hocamın dediği gibi ev ağı kurmak sorunu çözecektir. Bir bilgisayar ev ağında olmasına rağmen bazı insanları listeliyor fakat açmıyordu. Paylaştığım dizindeki ayarları herkes erişebilir olarak değiştirdim sorun çözüldü.

Geri