ağ sorunu

Kodla Büyü

spring

Seçkin Üye
Seçkin Üye
lab da acronis true image ile bilgisayarlarıma format attım ama ağda birbirlerini görmüyorlar neden olabilir? direkt format attıklarım çalışıyor :?

Windows ortamında göremiyorsanız , dosya ve yazıcı paylaşımını açmalısınız.

Acronis ile yüklediğiniz imajda ağ paylaşımı kapalı olabilir. :idea:

hocam isimleri aynıdır isimlerini değiştirmeniz lazım hepsi aynı ismi kullanıyordur acronish ile imaj aldıklarınız

bilgisayarım/sağtuş / özelliklerden Bilgisayar Adı ve Tam Bilgisayar Adı nı değiştirmen gerekiyor. sanırım acronish ile yedekten kopyaladığınız bilgisayarların ağda aynı isimde olması çakışma yaratıyor. bilgisayarların ağdaki adlarını değiştirmeniz sorununuzu çözecektir düşüncesindeyim

söylediklerinizi yaptım arkadaşlar dediğiniz gibi ad çakışmaları oldu değiştirdim garip bir şekilde diğer tüm programlar çalışıyor, internete giriyor ama ağ bağlantılarımda tüm ağı göremiyorum ??

windows7 de o işlemleri yapsanızda baçzen değişmiyor sonuç da. o yüzden. ağda gerçekten aynı şartlar altında bazen çalışıp bazen çalışmayan durumlar olabiliyor

Ağın yakınsamasını bekle hepsi birbiriniz görür, oda olmadı //192.168.1.... bilgisayarın iplerini yazarak birbirlerine eriştirebilirsin.

Geri