ağda ilk defa karsılaştım

Kodla Büyü

uysalhalil33

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar geçen haftalarda okulda kendi leptopumdan kablosuz internete girebilirken dünden beri giremiyorum modemi resetledim tekrar kurulum yaptım diğer bilgisayarlarda sıkıntı olmadan giriyor ancak ben bir türlü başaramadım net girmei elle ipler dns ler hepsini denedim geçmişi temizlemeler bağdaştırıcıları silip tekrar tanımalar aklıma ne geldiyse yaptım ancak muvaffak olamadım sorun aşağıdaki gibi internet sayfası açtığımda karsıma bu geliyor lütfen yardım ederseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• sorun.jpg
    sorun.jpg
    119.7 KB · Görüntüleme: 1,114
sol alttaki ağ simgesinden sorun olduğu anlaşılıyor.
ip4 ve ip6'yı boşaltın,
otomatik sorun gideri çalıştırın bakalım ne olacak,

ne tür ağ sorunlarınız var gibi vs hocam yani bir sorun yok demek istiyor
sanırım sorun explorer da
ama şimdi aklım karıstı ben geçende explorer da girmediğinde yukarıdaki sayfadaki hatayı verdiğinde chrome dan girmeyi denedim bağlantı kurulamıyor hatası veriyordu şimdi tekrar denediğimde chromedan girdiğini ancak explorer tekrar aynı sayfayı verdiğini gördüm.
interente seçeneklerinden bir kaç değişiklik yaptım ama sorun yine aynı bakalım karıştırmaya devam

uysalhalil33' Alıntı:
ama şimdi aklım karıstı ben geçende explorer da girmediğinde yukarıdaki sayfadaki hatayı verdiğinde chrome dan girmeyi denedim bağlantı kurulamıyor hatası veriyordu şimdi tekrar denediğimde chromedan girdiğini ancak explorer tekrar aynı sayfayı verdiğini gördüm.
interente seçeneklerinden bir kaç değişiklik yaptım ama sorun yine aynı bakalım karıştırmaya devam
O zaman ie sıfırla düzelecektir.

hasari' Alıntı:
uysalhalil33' Alıntı:
O zaman ie sıfırla düzelecektir.
ok hemen deniyorum

Geri