aşağıdaki mavi ekran geliyo yeniden başlatıyo açılmıo yrdm

Kodla Büyü

aytas1989

Üye
toshiba marka leptop powera bastığımda windows yazısının peşine mavi ekran geliyo daha sonra yeniden başlatıyo windows açılmıyor lütfen yardım edin format atmadan düzeltilerbilirmi
hata.jpg

resmi yüklemiyor link veriyorum
http://www.fileupyours.com/view/272448/hata.jpg

Hocam senin işletim sistemiyle alakalı bir problemin var.Büyük ihtimalle virüs girmiş sistem dosyalarına zarar vermiş
Yapmana gereken şu:windows cd'ni bilgisayara tak ve ilk onaylama penceresinde R-Onar diye bir secenek gelecek.Onu tıklıyorsun.sonra dos ortamında siyah bir ekran açılıyor ve oradan 1 yazıp enter,ve açma parolası diyecek hiçbirşey yazmadan entera bas.Sonra ekranda c:\windows\> yazısı belirecek.şunları yazıyorsun CHKDSK/ p
Yani ekranda şu olacak C:\windows\>CHKDSK /p ardından entra basıyorsun %100 gelince exit yazıp entera basıp cıkıyorsun.büyük ihtimal sorunun ortadan kalkmıs olacak

computerteacher' Alıntı:
Hocam senin işletim sistemiyle alakalı bir problemin var.Büyük ihtimalle virüs girmiş sistem dosyalarına zarar vermiş
Yapmana gereken şu:windows cd'ni bilgisayara tak ve ilk onaylama penceresinde R-Onar diye bir secenek gelecek.Onu tıklıyorsun.sonra dos ortamında siyah bir ekran açılıyor ve oradan 1 yazıp enter,ve açma parolası diyecek hiçbirşey yazmadan entera bas.Sonra ekranda c:\windows\> yazısı belirecek.şunları yazıyorsun CHKDSK/ p
Yani ekranda şu olacak C:\windows\>CHKDSK /p ardından entra basıyorsun %100 gelince exit yazıp entera basıp cıkıyorsun.büyük ihtimal sorunun ortadan kalkmıs olacak

hocam sorun donanımsal ya...

hocam harddiskle ilgili bir virüs yemiş olabilirsiniz... Eğer bilgisayar dos ekranında açabiliyorsanız dedğim gibi harddisk virüsü yemişsiniz. Ve dosta açtıktan sonra her sürücünüzü attrib komutunu kullanarak virüsleri görünür halee getirip silebilirsiniz. Şayet harddisk virüsü yediyseniz tabiii

Geri