A 101 TABLET -139 TL

Kodla Büyü
ben de hiç anlamıyorum tabletlerden. biride bana sordu. bilgisayarcısın ya her şeyi bilecen :D

Ben Hi-level marka bir flash bellek almıştım. Belleği aldığıma pişman oldum. Donanımı güveni kaldır yapsanız kalkdıramazsınız, bellepği güvenli kaldırmadan(tabi içinde açık ola dosya yokken ve bir program kullanmıyorkenn ) çekerseniz arıza verir. Tara ve düzelt ile osyalarınız bozuk hade size geri döner. Bu nedenle illa tablet alacağım diyorsanız daha iyi markalara yönelin derim. Tabi flash bellekteki hatayı tüm markaya yüklememem gerekir ama, görünen köy kılavuz istemez bence.

kesinlikle alma hocam üzerine biraz daha ekle galaxy tab 3 7.0 al 399 TL 375 TL yede bulabilirsin tablet kullandığını hissedersin.
bu alacağın tableti prizin yanında kullanmak zorunda kalırsın...

yasarcan' Alıntı:
kesinlikle alma hocam üzerine biraz daha ekle galaxy tab 3 7.0 al 399 TL 375 TL yede bulabilirsin tablet kullandığını hissedersin.
bu alacağın tableti prizin yanında kullanmak zorunda kalırsın...

hocam tebrikler noktayı koymuşsunuz olaya, kesinlikle katılıyorum tableti prizin yanında kullanmak zorunda kalırsınız süper yorum :)

Re: Ynt: A 101 TABLET -139 TL

Hocam Piranha business tab var. İnceleme ve kullanma firsatim oldu. Bence gayet güzel + ek garanti de var

Hocam bende çocuk oyalansın diye bu tiplerden bir tane aldım iş görüyor. Yani bu fiyata daha ne olsun. Hatta ben artık törenlerde laptop yerine tableti götürmeyi düşünüyorum. 10 Kasımda deneyeceğim.

Çözünürlüğü kötü, ideal olan 1024x600

İşlemci A9 Cortex, idare eder

Ram 1GB iyi

Rom 8GB normal

Kamera standart

USB giriş ve SD kart giriş baya iyi

Sende benim gibi çocuğa alacaksan bu makine iyi. BEn acayip faydasını gördüm, çocuk birsürü şey öğrendi, el becerisi, dikkat, hafıza gibi becerileri gelişti. Yani zararı da var elbet. Bir tane oyun var çocuk trenlerin arasından kaçıyor bekçi kovalıyor, ona sardı ve oyunun da herhangi bir öğreticiliği yok. Onu bıraktıramadım ama daha ilginç şeyler yükleyebilirsem elbet onu da bırakacaktır. Benim bile elimde eğlencelik oldu.

hdmı çıkışı var vga yok hocam.ama hdmı çıkışını vgaya dönüştüren adaptörler vaR o da ucuz tabletlerde bir işe yaramıyor.okula aldık denedik projeksiyona bağlayamıyoruz.

sakın alma hocam parana yazık biraz daha üstüne koy git ya samsung tab 3 yada acer iconia serisinden al

reedpad 4+ kullanıyorum 1 senedir gayet memnunum her işimi görüyor.Fakat elimden düşürmediğim için her gün şarja takmak orunda kalıyorum.tablete alışınca laptopu açmak ölüm geliyo inanın :)
akıllı telefonum olmadığı için ve akıllı telefonlara o kadar para baymamak için almıştım bende orta halli tableti.akıllı telefonlarda 7 inch te kullanamıyosun ekranı.tam benlik yani..çok memnunum fiyatıda uygun.Tabi reedpad in bir sürü modeli var ama ben bütçeme ve bana yeterliliğine göre almıştm.Bu ürünü almamdaki tek nedense Simkart girişinin olmasıydı.Yoksa bende a101 den ya da bimden almayı düşünüyodum:) Sim kart girişi olupta en uygun fiyata olan başka marka bulamazsınız bu kalitede.
Gerçekten tavsiye ederim.32 GB da sd kart aldım ohh mis

Geri