A+ Bilgisayar Teknik Eleman Eğitimi 2010 Programı: Yardım ?

Kodla Büyü

Niyazi SARAL

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba,

Bildiğiniz gibi Çizgi-Tagem olarak CompTIA A+ Teknik Eleman Eğitimi çerçevesinde programlar, ders notları ve yardımcı kaynaklar hazırlama misyonu güdüyoruz. Bu çerçevede CompTIA 2009 A+ Objectives 200-701 ve 220-702 deglerasyonlarını da içeren yeni 2010 programı hazırladık. Bunlar hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Bir sonraki dönem çalışamlarımıza ışık tutmuş olursunuz.

Her türlü öneri ve eleştiriye açığız. http://upload.cizgi.com.tr/nsaral/APlus 2010.xls

Saygılar.

Niyazi SARAL

tech.jpg

"Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını
görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."

Netacad BTT eğitimi ile sizin hazırladığınızı karşılaştırdım. Çok ayrıntılı hazırlanmış bir müfredat. Eğer sınıf içi eğitimler çok uygulanabilirse amaca yönelik bir müfredat hazırlanmış olacaktır.

COmptia A+ ve Çizgi uyumlu bir ikili olmuş...

Çizgi L2 seviyesinde RMA center a sahip bir kuruluş .

ASUS baya bi tecrübe kazandırdı Çigzi ye .

Comptia A + da zaten donanım denilince akla gelen TEK hakim kanımca !

Cisco bile 2010 Mart ayında IT essentials v4.1 ile
CompTIA A+ 2009 exam 220-701 ve 220-702 müfradatını
IT Essentials a entegre ediyor.

Comptia A+ ında elinden birileri tuttu sonunda :)

:++:

Önerim şu olabilir: Megep modülleri ile eşgüdümlü olursa çok iyi olur. Bu derslerin görselleri hazırlanırsa derslerde gösteririz çocuklara projektörle.

Hocam gönderdiğiniz CD ler elime geçti. Çok teşekkür ederim. Çok güzel. Başarılarınızın devamını dilerim

muallimim' Alıntı:
Önerim şu olabilir: Megep modülleri ile eşgüdümlü olursa çok iyi olur. Bu derslerin görselleri hazırlanırsa derslerde gösteririz çocuklara projektörle.

Merhaba,

Şahınızda yardımcı olan tüm Hocalarıma teşekkür ederim.

MEGEP modüllerini tekrar inceledim. MEGEP eğitim standartları hazırlanırken de incelemiştim ve anladığım kadarı ile pek değişiklik yok. Kanımca Bilişim Teknolojileri üzerine tanımlanan meslekler ve eğitim çerçevesi ekisk ve yanlış. Örneğin WEb tasarımcısı Dünya'nın hiçbir yerinde bir meslek değil. Benzer problemler diğer dallarda da var. Bu konuda yaptığımız meslek standartları tp://www.tubider.org.tr/ adresinde bulunabilir. Eleştri ve katkı bekleriz doğrusu.

Bu arada Çizgi-Tagem olarak belirgin özel konular dışında pek bir kursumuz yok. Bu tür bir misyon gütmüyoruz. Bugüne kadar İşlemci Tasarımı (FPGA Design), Java, A+ dışında kurs açmadık. Ama ileride özellikle eğitim standartlarını belirlemek vizyonu açısından ücrtesiz sınıf içi eğitimleri de planlıyoruz.

Selamlar.

Niyazi Baba,
inşallah sizinle CEBİT te yüzyüze görüşebiliriz. Sizi tanımayı çok arzu ediyorum. Yıllarca mesajlarla iletişim kurduk.Çok faydanızı gördüm. Asus ile sektöre getirdiğiniz kalite ve üstün hizmet anlayışınız takdire şayan. Bir de bu e-kampüs. Büyük bir nimet. Elinizi sıkmak isterim. 10 Ekim'de inşallah Cebit te olursunuz. Saygılar .

ertanbadem' Alıntı:
Niyazi Baba,
inşallah sizinle CEBİT te yüzyüze görüşebiliriz. Sizi tanımayı çok arzu ediyorum. Yıllarca mesajlarla iletişim kurduk.Çok faydanızı gördüm. Asus ile sektöre getirdiğiniz kalite ve üstün hizmet anlayışınız takdire şayan. Bir de bu e-kampüs. Büyük bir nimet. Elinizi sıkmak isterim. 10 Ekim'de inşallah Cebit te olursunuz. Saygılar .

İnşallah Hocam, CeBIT'te olacağım. Asıl ben sizlerin elini sıkmak isterim. Saygılar.

Geri