Sahnede yapmamelanik' Alıntı:arkadaşlar mouse arkasına hareket eklediğimizde (hareket ettikçe şekiller çıkması) link veremiyorum.ne yapmalıyım acaba?normal mouse arkasında hareket olmadığında link veriliyo.onda sıkıntı yok.
Sinan hocam yapmasinanuzun' Alıntı:Alpay hoca ne diyorsa as3 konusunda doğrudur zira kendileri bence bu konuca tanıdığım en iyilerden birisidir.
Daha açık anlatır mısın?Ne demek istediğin anlaşılmıyor.melanik' Alıntı:arkadaşlar mouse arkasına hareket eklediğimizde (hareket ettikçe şekiller çıkması) link veremiyorum.ne yapmalıyım acaba?normal mouse arkasında hareket olmadığında link veriliyo.onda sıkıntı yok.
this.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_MOVE,deneme);melanik' Alıntı:ya arkadaşlar vala çok cahil hissettim kendimi.ne yorumlar yapılmış :lol: :lol:
ya benm bahsettiğim olay şu: hani mouse bööle hareket ettikçe arkasından nesneler çıkıyo ya onu söylüyorum.bunu yaptıktan sonra butona link vermeye çalışıyorum olmuyo????
işte hocam o kodu ekledim sonuna ama çalışmıo. normalde mousta animasyon yokken çalışıo.kal-el' Alıntı:this.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_MOVE,deneme);melanik' Alıntı:ya arkadaşlar vala çok cahil hissettim kendimi.ne yorumlar yapılmış :lol: :lol:
ya benm bahsettiğim olay şu: hani mouse bööle hareket ettikçe arkasından nesneler çıkıyo ya onu söylüyorum.bunu yaptıktan sonra butona link vermeye çalışıyorum olmuyo????
function deneme(e:MouseEvent){
var a:yıldız:new yıldız();
a.x=stage.mousex;
a.y=stage.mousey;
}
gibi bir komuta yazdın sanırım.Daha sonra şöyle yapman gerekiyor sanırım:
buton.addEventListener(MouseEvent.CLICK,onClick);
function onClick(e:MouseEvent):void{
navigateToUrl("http://www.deneme.com");
}
//kaba tasnak yazdım ama aşağı yukarı böyle bişey...
sanmıyorum hocam çünkü nesneler arkadan geliyo.bayağda uğraştım tıklamaya o durumu düşünerek ama olmadıalpaygunes' Alıntı:Acaba takip eden nesler butonun onunde kalip engeliyormu tiklamayi?.
Butonun index ini dehistirin en one gelsin.
engelleyebileceğini hiç düşünmemiştim aslında ama belkide dedğiniz gbidir bi deneyim bunu ben hocam.teşekkürler...kal-el' Alıntı:Belki o çokan animasyonlar butona tıklamayı engelliyordur.Yani butona click olayı gerçekleşmiyor sanırım.Trace() komutu ile test et
yani
buton.addEventListener(MouseEvent.CLICK,onClick);
function onClick(e:MouseEvent):void{
trace("tıklandı")
navigateToUrl("http://www.deneme.com");
}
şeklinde test et bakalım
alpaygunes' Alıntı:Sinan hocam yapmasinanuzun' Alıntı:Alpay hoca ne diyorsa as3 konusunda doğrudur zira kendileri bence bu konuca tanıdığım en iyilerden birisidir.
Valla mahcub ediyorsun beni.
Bu arada o muhtesem ekipten birini yeniden gormek beni mutlu etti
Yardımcı olabilirsek sevinirim.melanik' Alıntı:arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok teşekkürler.şöyleki özelden mail adresinizi eklerseniz dosyayı gönderebilirim.