ebfo45 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,832 18 Şubat 2008 #1 Son güncel bilgiler eklenmiş hali Kasım 2007 Version. Ekli dosyalar DONANIM.rar DONANIM.rar 221.2 KB · Görüntüleme: 672
S sandokhai Site Gezgini Mesajlar 77 18 Şubat 2008 #2 İstanbul Bilgeadam'da bulunmuş biri olarak bu sununun A+ için çok ama çok yüzeysel olduğunu söylemeliyim. Ama yine de çalışma sizin...
İstanbul Bilgeadam'da bulunmuş biri olarak bu sununun A+ için çok ama çok yüzeysel olduğunu söylemeliyim. Ama yine de çalışma sizin...
ebfo45 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,832 18 Şubat 2008 #3 sandokhai' Alıntı: İstanbul Bilgeadam'da bulunmuş biri olarak bu sununun A+ için çok ama çok yüzeysel olduğunu söylemeliyim. Ama yine de çalışma sizin... Genişletmek için tıkla ... Çalışma benim değil 9 Eylül Dösemin. Sizden daha kapsamlı bir çalışmayı foruma eklemenizi bekliyoruz.
sandokhai' Alıntı: İstanbul Bilgeadam'da bulunmuş biri olarak bu sununun A+ için çok ama çok yüzeysel olduğunu söylemeliyim. Ama yine de çalışma sizin... Genişletmek için tıkla ... Çalışma benim değil 9 Eylül Dösemin. Sizden daha kapsamlı bir çalışmayı foruma eklemenizi bekliyoruz.
S sandokhai Site Gezgini Mesajlar 77 18 Şubat 2008 #4 Seve seve eklemek isterdim ama elimde digital döküman yok.Kitaplar,notlar var..
E erkut55 Site Gezgini Mesajlar 70 19 Şubat 2008 #5 teşekkürler dostum ana başlıklar olarak çok faydalı olabilir...
I isot Site Gezgini Mesajlar 76 20 Şubat 2008 #6 baylaşim için teşekkürler. ama çalışan arkadaşlar ne yazıkki çok yüzeysel anlatılmış. biraz daha geniş bir kaynaktan çalışmakta fayda var saygılar.
baylaşim için teşekkürler. ama çalışan arkadaşlar ne yazıkki çok yüzeysel anlatılmış. biraz daha geniş bir kaynaktan çalışmakta fayda var saygılar.