http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.a ... BannerID=2 bi bakın arkadaşlar ne dersiniz alınabilir mi?
Ucuz hocam ucuz olmaya zaten a101 tutup da 600 liraya tablet satmaz satsa da kimse almaz. Yani emsalleri 400 civarında. Sizin IOSu bilmem de android yabana atılacak çoluk çocuk işi bişey değil onu biliyorum.branta' Alıntı:Gecn abim almis yigenime boyle ucuz bisey.. Birkac ayar yapayim dedim ama zor katlandim.. Cok sbirliysaniz alin..bilmiyorum IOS a alisinca android mi cok sıktı beni![]()
ios olayi isin espirisi hocam, esime android htc aldim bolca kullandim android in de ne oldugunu biliyorum.. Arkadasin da dedigi gibi 3-5 sefer kullanip atacaksaniz alin, ekran cozunurlugu dokunmatigi wifisi vs vs. sizi fazlasiyla uzer..pisagorean' Alıntı:Ucuz hocam ucuz olmaya zaten a101 tutup da 600 liraya tablet satmaz satsa da kimse almaz. Yani emsalleri 400 civarında. Sizin IOSu bilmem de android yabana atılacak çoluk çocuk işi bişey değil onu biliyorum.branta' Alıntı:Gecn abim almis yigenime boyle ucuz bisey.. Birkac ayar yapayim dedim ama zor katlandim.. Cok sbirliysaniz alin..bilmiyorum IOS a alisinca android mi cok sıktı beni![]()
Buzkırıcı' Alıntı:hocam win8 ve office, kalemli, 3g desteği olan bir tablet her zaman notebook yerini tutar.