A3 RENKLİ LASER YAZICI ÖNERİSİ

Kodla Büyü

esperadoz

Aktif Üye
arkadaşlar okula a3 renkli laser yazıcı almak istiyoruz. özellik olarak renkli ve a3 a4 basım yappabilecek diploma v.s. gibi kalın kağıtlarıda alabilecek tavsiyeniz varmı link veya marka model belirtirseniz memnun olurum.

laser yazıcıların toner maliyetleri yüksektir. kartuşları değiştirmek yazıcı fiyatını buluyor.. okulunuzun para sorunu yoksa "laser" olabilir.

küçük bir okul ve parasal sorunlar yaşanıyorsa, yada ekonomik çözüm için, "bitmeyen kartuş sistemli" bir yazıcı tercih etmenizi öneriyorum.

yazıcıyı, ister laser ister inject tercih edin; markası CANON olsun..

renklide canon çok iyi...

http://www.firmasayfasi.com/resimler/urun/large/canon-mp-280-bitmeyen-kartus-brid2-41290.jpg

teşekkürler hocam peki şöyle bir seçenek olsa A4 RENKLİ LAZER yazıcı fakat sorunumuz şu diploma kağıdı tarzı kalın kağıtları basabilecek sorun çıkarmayacak bir yazıcı dersek ne tavsiye edersiniz.

öğretmenim, renkli yazıcılarda fotograf baskı özelliği vardır. yani fotograf kağıtlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. diplomalar, sertifikalar fotograf kağıtlarına basılıyor. sorun yaşamazsınız.

by_kurt' Alıntı:
laser yazıcıların toner maliyetleri yüksektir. kartuşları değiştirmek yazıcı fiyatını buluyor.. okulunuzun para sorunu yoksa "laser" olabilir.

küçük bir okul ve parasal sorunlar yaşanıyorsa, yada ekonomik çözüm için, "bitmeyen kartuş sistemli" bir yazıcı tercih etmenizi öneriyorum.

yazıcıyı, ister laser ister inject tercih edin; markası CANON olsun..

renklide canon çok iyi...

http://www.firmasayfasi.com/resimler/urun/large/canon-mp-280-bitmeyen-kartus-brid2-41290.jpg

Aynen renklide canon çok iyi sadece kartuşları hp kadar rahat dolmuyor ve maliyetlioluyor

brother 6710dw

1 yıldır yaz tatili hariç aralıksız kullandığımız bu makineyi kolay dolan kartuşları ve 4*500ml boyaları ile beraber 1100 tl ye almıştım. şuan 15000 sayfada .. bunun 1000 sayfası fotoğraf kağıdına full renkli basım.. daha boyaların yarısı duruyor..sadece 23 Nisanda bir gündeki satışla makinenin parasını çıkardım.

şimdide onun yanına epson wf 4015 ---a4 yazıcı aldık.. daha biraz önce geldi .. vatanda 425 tl , kolay dolan kartuşları ile beraber kaça gelecek son durumu söylerim..

kendi sınavlarımızı kendimiz renkli basıp, kendimiz okuyoruz..

cadcam hocamın öneriside güzel, ancak kartuş haznesi daha küçük ve chip var bu nedenle brother almıştım.

Geri