A3 Yazıcı Tavsiyesi

Kodla Büyü

computeredi

Aktif Üye
Merhaba Arkadaşlar A3 çıktı veren tarama/kopyalama özelliği olan ve toner dolumunda sıkıntı olmayan yazıcı tavsiye edebilir misiniz acaba....

EPSON WORKFORCE WF-7610DWF FOTOKOPİ, TARAYICI, FAKS A3 YAZICI
Bu yazıcıyı okulda kullanıyoruz tavsiye ederiz. Aynı zamanda renkli ve kartuşları doldurulabilen kartuşlar.

hocam öncelikle çok teşekkür ederim tavsiye için, ancak bize renkli olması gerekmiyor ve lazer olsun istiyoruz kartuş ile ugraşmamak için, bilmiyorum böyle düşündük ama yanlış mı düşündük acaba...

computeredi' Alıntı:
hocam öncelikle çok teşekkür ederim tavsiye için, ancak bize renkli olması gerekmiyor ve lazer olsun istiyoruz kartuş ile ugraşmamak için, bilmiyorum böyle düşündük ama yanlış mı düşündük acaba...

A3 boyutunda yazıcı alacaksanız renkli alın hocam.. Gün gelir afiş, poster gibi şeylerde basmanız gerekir.. Kartuş dolumu olan yazıcılar uygundur bence..

namaldish' Alıntı:
computeredi' Alıntı:

A3 boyutunda yazıcı alacaksanız renkli alın hocam.. Gün gelir afiş, poster gibi şeylerde basmanız gerekir.. Kartuş dolumu olan yazıcılar uygundur bence..

:+1: :+1:

Geri