Abbas GÜÇLÜ'nun yazısı BİLİŞİM ÖĞRTMENLERİ...

Kodla Büyü
acaba projeyle birlikte bilişim öğretmeni alımını arttırırlr mı? Yoksa bu iş de mi formatörlere kalacak. Türkiyede bilgisayar öğretmeninden çok formatör öğremen var sanırım

tanes' Alıntı:
acaba projeyle birlikte bilişim öğretmeni alımını arttırırlr mı? Yoksa bu iş de mi formatörlere kalacak. Türkiyede bilgisayar öğretmeninden çok formatör öğremen var sanırım

Hocam o formatör öğretmenlerde bilgisayar öğretmenleri.Sadece geçici görevlendirme ile formatör olıuyoruz.Bence proje gerçekleşirse oldukça fazal bilg öğretmeni kadrosu açılacaktır.

Ah cafecan hocam ben bilişim öğretmeni olupda formatör olanlardan bahsetmiyorum, onlar zaten bilgisayar öğretmeni, ama 160 saatlik bi kursla formatör olanlardan bahsediyorum. Ben de 3 yıl fzorunlu formatörlük yaptım ve şimdi meslek lisesindeyim, çok şükür kurtuldum formatörlük belasından. Umuyorumki bilişim öğretmeni alımını arttırırlar ve bu işi gerçekten bilen ve hakeden insanlar yapar

Yok eğer popülist davranılırsa da, daha önceki benzer projeler gibi birkaç yıl sonra yok olup gider ve adını hatırlayan bile çıkmaz.

sonunu söylemiş aslında olacağı bu.. bizim durumumuzdan da ümitli değilim!

Geri