ACİL dersten alınan öğrenci

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tati

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Aşağıdaki dilekçeyi okula vereceğim yardımlarınıza ihtiyacım var

Uzun zamandan beridir ders esnasında öğrenciler idare tarafından izinli olduğunu belirterek okuldaki dans etkinliğine katılmaktadır. Bu nedenden dolayı öğrenciler hem dersten geri kalıp başarısız olmaktadır hem de sınava girememektedir.

Yukarıda belirtilen konu ile ilgili olur yazısının ve derste olan bir öğrencinin dersten alınması ile ilgili yönetmeliğin tarafıma iletilmesini bilgilerinize arz ederim.

Re: ACİL yönetmelik ihtiyacım var

yukarıdaki dilekçe şeklim doğru ise 10 dakika içinde okula vereceğim bütün okul bıktı bu olaydan. Benim canım fena sıkıldı bimere kadar götüreceğim.

Re: ACİL yönetmelik ihtiyacım var

Verdim gitti dilekçeyi müdüre, gerekli cevabı ileteceğiz dedi müdür bey :) kayıt altına aldılar mı yarın sorarım.

:D
bende şiir dinletisi düzenliyorum yıl sonuna ve bunu karşılıksız yapıyorum hocam. Öğrencleri de mecburi istemeyerekte olsa dersten aldırmak zorunda kaldım kalıyorum. Okulun sonları olduğu için öğretmenler sıkıntı yapmamalı, yapanlarda oldu ama mecbur:)

Hocam iki aydır sürüyor ders dışı yapılması lazım 10 haftadır ingilizce dersine girmeyen öğrenciler var

Geri